Register Login
CARI Infonet Return home

Artemesiaa's space https://bm.cari.com.my/?1733978 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 21

    No Albums yet

    No doings found

    No feeds yet

No blogs yet

No threads yet

You need to log in before you can Login | Register


noremz 30-6-2018 12:21 AM
salam art,ada tour guide kt japan tak,nk gi 26 aug to 2nd sept apa pun x cari lg,need tour guide from 27-28 aug,29-31 -naik fiji tu ada guide,1-2 sept nk guide before heading balik haneda pukul 2.30 pm,my cntc no is 0137200007
dyusop 26-12-2012 09:07 PM
Assalamualaikum Art, saya terbaca nota yg art : Art baru je balik dari JKT/BDO last week so on my latest opinion lebih baik lebihkah hari di JKT berbanding dengan BDO kalau tujuannya untuk soping.  Sebabnya kebanyakan barang di BDO terutamanya dia Pasar Baru dah makin mahal berbanding dengan JKT (ramai sgt org Malayasia ke BDO lately agaknya).   Benda yang sehelai di BDO boleh dapat tiga helai di JKT dengan harga yang sama tapi dengan quality yang lebih baik lagi.&n ... ...
edwar 24-10-2012 07:56 PM
tu sudah tradisi kt kita di sini,supir tour guide memang jarang yg mo mkn ngan tamu,pasal rasa nya kn buat tamu tak selesa mkn nya
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top