Register Login
CARI Infonet Return home

ciklahcute's space https://bm.cari.com.my/?1708541 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 57

    No Albums yet

    No doings found

  • GenderFemale
  • Birth Day2011 - 1 - 10
  • Bioscan dan rwtn.. sesiapa yg pm, harap sabar ....list pjg nih...sabar ya...!

    hrp maaf ya, permintaan utk scan baru forumer2 & SR ditutup seketika utk habiskn list sedia ada...

View All personal data

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


EveRepublic 6-6-2015 01:01 AM
Hi sis..
Saya nak share produk yg bagus. Sy sendiri amalkannya dan puas hati dgn hasilnya... Alhamdulillah... Sis cubalah produk EHPS Puteri Vanilla. InshaAllah pelbagai masalah perempuan boleh selesai dgn produk ni bukan setakat keputihan je... Untuk info lebih lanjut boleh hubungi saya 010-5158541 Izwin atau layari http://be4utifyme.blogspot.com.
razhar 9-2-2013 06:02 PM
Salam,

Dah baca email saya?
hest 3-8-2012 02:42 PM
assalamualaikum ciklahcute... nak tanya betul ke ciklahcute boleh tolong tengok niat seseorang? macam ni, hest ada berkawan dengan sorang duda anak 3, jauh beza umo kami 17 tahun. kami kenal mula dari laman jodoh baitulislam. kami tak pernah jumpa lagi. buat masa ni berhubungan telifon ym dan fb. kami ada lah beberapa kali bervideo cam di ym.. jadi secara tak langsung walau tak jumpa pernahlah saya tengok dia secara live gitu... tapi 2-3 minggu ni, dia tak pernah kol atau sms sy, sy j ... ...
Write to Wall

No friends yet

Visitors
Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 05:48 AM GMT+8 , Processed in 0.046722 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top