Register Login
CARI Infonet Return home

ThuLE's space https://bm.cari.com.my/?1694240 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 1

  • points: 1842
  • Credits: 1842
  • Popularity: 557
  • EXP: 27
  • Cpoint: --
  • Warrior Level: --
  • CCash: --
  • Friends: 8
  • Threads: 8
  • Blogs: --
  • Albums: --
  • Shares: 1

    No Albums yet

  • jeng...jeng..jeng..  Reply
  • haihh... boleh gila jugak kalu x boleh nak luahkan perasaan nih.. Grrr...  Reply
  • Mondays blue.. meletopp.. angkat tangan.. angkat tangan..  Reply
  • Happy saturdy peeps.... Reply
  • Ohh god! sengeh sorang2 aku layan uda dan dara... menci..menci.. Reply
  • yerp.. kita buat yang terbaik untuk memberi impak kepada orang lain.. yes! I agree sealen paul Reply
  • oh my.. banjir dahh.. #ByeByeAmKrew Reply
  • Be Crazy.. be stupid.. be silly.. be weird.. be whatever. Life is to short to be anything but happy. Reply
  • Gelap lagi dah kluar keje..balik keje pun gelap.. Aik! Bila hari cerahnya??  Reply
  • tapi mengapa tak ku lepaskan tatapan mu dari diriku menembus hingga jantung ini terasa agak terhenti #deep #maksudtersirat Reply
  • feeling operator harini.. call tak berenti berbunyi dari pagi..  Reply
  • morning carians'... semoga hari ini lebih baik dari hari semalam.. Reply
  • Nite all.. Reply
  •   5.00 clock... bila mau tiba.. mata ku mau terkatup.. huaaa... Reply
  • stress sbb result dah keluar.. asal result keluar je stress.. Reply

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 03:53 AM GMT+8 , Processed in 0.055043 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top