Register Login
CARI Infonet Return home

jula7's space https://bm.cari.com.my/?1665977 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


laila0983 26-1-2014 05:00 PM
Salam Jula7 saya sebenarnyer baru je jumpe thread ni ....tapi rabu lepas saya ada terima emel dari En Azlan mintak 4 dokument tu ...tapi die tulis kat situ saya macam dalam perhatian ?(kalau ada kekosongan) awak dapat emel macam tu ke ? nak kol en Azlan tu die xde je kat opis .....lepas tu saya dah antar da semua2....lepas tu ape pulak ek....kalau die mintak dokumen ni maksudnyer ade rezki ke? kalau awak nengok ni ..awak balas ek..saya cari banyak thread and website x jumpe pon yang cakap pasal ni jula...... time kasih walau pon awak belum reply


Yang mengharap

Laila
I.N 10-10-2013 09:36 AM
jula7: ok in...
sy akan update dgn kamu kalau ada sebarang berita ye..
saya cadangkan supaya kamu pun,kena juga kol dia sampai dapat hari ni..
sebab saya har ...
itu lah..mmg nak follow up..takut x sampai..hari ni in sha Allah kol dia..terima kasih ye jula7..kalau ade ape2 pon in sha Allah sy bgtahu jula7..berharap dimurahkan rezeki kita semua n dimudahkan urusan.ameen~  

em hari tu jula7 tahu x sampai kat die sebab die inform ke atau jula7 kol die? =D
I.N 9-10-2013 07:30 PM
jula7: hi in..ye betullah..en,azlan juga yg kol sy haritu...
kmu da hntar ke?
kamu faks ke?
oh..senang hati kalau betul en azlan..org yg kol kita sama..hehe..saya dah email kan malam semalam..tp pagi td kol nak tanya dah dapat ke x..en azlan x angkat pulak..so x tau la email tu dah selamat sampai or x..huuu..jula7 kalau ade ape2 bagitau jugak la yeh..  
I.N 8-10-2013 09:30 PM
salam jula7..selama ni sy ni pembaca je kat thread calon simpanan tu..tp semalam dapat kol dr spa..namenye encik azlan..die pon ade ckp sy calon simpanan n die minta saya email kan resume,ic,scroll n spm..maksudnya betul la ye?sy cuma nak pastikan..sbb dalam thread tu ade ckp x betul..takut jugak..berharap lebih2..heee:loveliness:

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 01:37 PM GMT+8 , Processed in 0.037490 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top