Register Login
CARI Infonet Return home

ina_na's space https://bm.cari.com.my/?1569170 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


EveRepublic 6-6-2015 02:05 PM
Hi sis..
Saya nak share produk yg bagus. Sy sendiri amalkannya dan puas hati dgn hasilnya... Alhamdulillah... Sis cubalah produk EHPS Puteri Vanilla. InshaAllah pelbagai masalah perempuan boleh selesai dgn produk ni bukan setakat keputihan je... Untuk info lebih lanjut boleh hubungi saya 010-5158541 Izwin atau layari http://be4utifyme.blogspot.com.
bunga_lestari 29-4-2013 10:19 AM
assalam, saya dulu pernah terbaca ttg posting awk dlm satu thread psal ubat resdung, tp bila saya cari semula, saya tak jumpa, so saya nak tya, awk guna ubat resdung jenama apa yer? tq..
Seven+ 20-3-2013 10:38 PM
Salam ina, mcmana dgn sakit ina? Ada amek apa2 supplement x?
blueiris76 18-3-2013 11:44 PM
salam ina_na, saya nak order 1kg yg hijau tu. thanks
miss_kitab 13-2-2013 10:54 AM
salam ina...bg details yer psal ni "pmc murah2 n vit c organic murah2"
collagen+vit 24-1-2013 02:35 PM
mencari collagen n vit c murah??boleh ke blog kami...
dayanaz 9-1-2013 06:56 PM
salam...kak,mcm best je kollogen asli ni,akak jual ke........
sy mcm berminat..ok x akak pakai.....effect dia brape lame ye....

a. GRED AAA(VIOLET) SEGAR -RM30+RM6(POS LAJU)
tnie75 16-12-2012 02:23 AM
Salam sis, ibu kolegenmsih offer lg ke? Mcmmane nak contact?
ina_na 28-11-2012 03:29 PM
leh gak kalo ada sape2 yg sudi...coz pandangan org vateren nie lg bgs kan org lama lg banyak pengalaman...
aiva 28-11-2012 01:10 PM
Salam Ina..

ini aiva,
sebenarnya aiva sangat concern pasal masalah awak ni
dan faham situasi yg awak hadapi..
kat sini awak nak tak minta pandangan dari seorang makcik minta beberapa petua supaya suami awak lebih utamakan awak daripada janda dia..
Jejaka88 26-11-2012 06:28 PM
assalamualaikum ...apa khabar
kalau ikut umur mybe pangkat akk sy kot..
cuba baca cerita ini semoga menjadi manfaat dan kekuatan yg bergelar wanita

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=684304

dia tak mengharapkan suami..tapi mengharapkan redha allah..semoga allah termasuk dalam insan2 yg di pandang allah bukan di pandang oleh sifat manusia yg penuh dengan kelemahan dan kesasalahan
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top