Register Login
CARI Infonet Return home

pearl.silver's space https://bm.cari.com.my/?1516271 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 36

    No Albums yet

  • Jom spa di rumah sendiri. mudah & murah    https://www.facebook.com/inaisarispa/ Reply
  • I am praying for you and myself  Reply
  • Feeling stupid    however i am very thankful to you Reply
  • GenderFemale
  • Birth Day1985 - 7 - 17

View All personal data

    No feeds yet

beban semakin bertambah 2017-12-14
i am losing my weight dah 7kg orang lain kata bestnyaaa berat turun tapi dalam hati aku risaunyaaaa berat turun risau sebab berat turun secara mist ...
(157) Views|(0) Comments
belajar untuk bersyukur 2016-10-12
bermula tahun 2015, perjalanan hidup tersangat sukar. bermula dengan diberhentikan kerja xdapat cari kerja baru sebab komitmen dengan hospital yang m ...
(245) Views|(1) Comments

View more

You need to log in before you can Login | Register


tutorial2 13-1-2016 05:11 PM
Hi, I want to share my experience purchase China goods with you I using agent (purchase on behalf) to help me make order in taobao.com and alibaba.com This agent is quite good, they have complete ordering system that shows you all your transaction and your expenses I have been using their service for quite some time, so far so good They are registered company in Malaysia and they provided customer commercial invoice and tax invoice for those who buying goods for business purpose All in ... ...
pearl.silver 24-3-2013 11:27 PM
zaliha - 0148109112

cuba try nombo ni..takut die da tukar nombo fon...

harap2 membantu...semoga suami dhaiqal sembuh k..
dhaiqal 23-3-2013 09:18 PM
pearl.silver: Nnt pearl cek dgn kakak dulu...da dpt nnt pearl bgtau...
harapnya tlg dapatkan no tu secepat mgkn ye..sbb kesihatan husbnd yg x menentu walaupun dh berubat  byk tempat..kalo blh nk pi time cuti ni..thanx a lot ye
dhaiqal 15-3-2013 06:05 AM
salam pearl..boleh saya dapatkan no perawat muadzam shah yg u tulis ni: ank sedara pearl plak kisahnya...ada penyakit mata..berhari2 dok wad doc wat test nk tau sakit apa...allergic ke hape da cek mmg xder..so bergantung dgn ubat titis doc bagi je la..umo baru 6thn. ade sekali balik kampung ayah die, ade org suggest gi kat sorg perawat kat muadzah shah(kalu x silap)..si perawat tu bole bagi statement yg 90% sama dengan apa yg doc ckp kat kakak pasal penyakit ank sedare. saya sgt memerlu ... ...
oreochromist 2-12-2012 12:07 AM
owh ok tq very much.... :) dah lama gile nak tgk konsert jlo....hope bole nego lg ler price tuh... :)
pearl.silver 2-12-2012 12:04 AM
ni num fon owner tix tu...
0139328603-adam
dia ada di KL this weekend...so maybe u can discuss with him..  
oreochromist 2-12-2012 12:01 AM
dapat ke msg tadi? i ingat nak guna chat..tapi tak dapat...
pearl.silver 1-12-2012 11:43 PM
rm300 utk 2keping tu...
oreochromist 1-12-2012 11:39 PM
berapa dia nak jual?
pearl.silver 1-12-2012 11:32 PM
emm..actually tix tu kawan i yg punya...dia nk jual...
oreochromist 1-12-2012 11:27 PM
hye pearl...how r u? i berminat nak tiket jlo tu...u ada 2 tiket and u tak pegikan? boleh bagi kat i?
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.053111s Gzip On
To Top