Register Login
CARI Infonet Return home

aint's space https://bm.cari.com.my/?1134930 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


winamp05 24-12-2019 10:31 AM
aint: cik moderator,
mohon bersikap adil. yg mulakan org lain. saya pula yg kena.

tq
Ye aku aware tentang perkara tu. Baiklah. Aku remove rate. Sengaja aku tak letak dibawah klausa "rude", tapu aku letak provocation.  Jap lagi aku buat ek. Tngh drive.
minahsenget 19-4-2019 12:32 PM
aint: Ok... terima kasih byk2  to u and ur fren... paksu mid dia kuala pai tu nama kampung ka
Ya kpg kuala pai
minahsenget 17-4-2019 09:46 AM
aint: Salam cik... nak minta tlg... kalo tak keberatan bole bagi alamat rumah paksu mid kuala nerang... ingat nak pi ziarah dia..
u...my fren ckp u google pak su mid kuala pai,rasa ada yg bg location.
masuk ikut jln felda bukit tembaga,klu dah sampai kuala pai tny org mostly org tahu
minahsenget 16-4-2019 08:26 AM
aint: Salam cik... nak minta tlg... kalo tak keberatan bole bagi alamat rumah paksu mid kuala nerang... ingat nak pi ziarah dia..
wsalam,nak bg alamat tak tau,sat gi i ask my fren,i pun org bwk,sebab tak familiar route tu,once i dapat i let u know
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top