Register Login
CARI Infonet Return home

wirazam's space https://bm.cari.com.my/?1130565 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


meow_tompok 15-8-2021 06:37 PM
wirazam: Mohon share juga Cara detoks Tu...TQ ye
@pengecatbintang ada share kat post #1090 page 54


https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1263473&page=55#pid73093860

Aku rasa ada 2.benda dlm beksin ni 1) toxin yg impact health 2) nano particle iaitu cip yg Adisor CIA tu dakwa bole programkan manusia

Bekam utk Detox No 2

No 1.. Selain hanbatus sauda + madu... Detox spt dibawah

Homoepathi punya ubat pun bagus utk detox


Selain tu rajin2 minum air rebusan halia + bawang putih, + kunyit + cengkih + bunga lawang

Selain tu rajin minum air kelapa + perahan limau kasturi + air garam bukit..

Jgn lupa minimize gula pasir n produk GM Food.. Google apa produk GM Food.. Kalo aku tulih nnt, tskut kena saman..

For info.. Gula pasir adalah makanan cancer cell

yg ini kaedah homepathy (maklumat ni semua saya dpt dari pengecat bintang)

https://dsakinah.com/detox-untuk ... imia-dadah-beracun/

Tel : 088-485 809 (Office),

019-862 0380 (Dr.Mohd Rosni, CEO),  

019-9388438 (Cik Aisyah, Manager),

019-6006144 (Pn Shikin, Terapis),

011-25385270 (Kamarul, Terapis).

Mon – Fri / Isnin – Jumaat : 10.00 am – 8.00 pm
Sat / Sabtu : 10.00 am – 8.00 pm
Sun / Ahad : 10.00 am – 5.00 pm

*saya baru je order set detox, tengah tunggu penghantaran

utk kaedah bekam, saya sedang usahakan berurusan dgn en fahmi

as per pengecatbintang message kat saya

"Jika Meow di Selangor, buat bekam jugak yg direkemen oleh DSakinah (sbb ikut protokol yg DSakinah tetapkan utk bekam)..

Dr Fahmi (Sg Merab) ada pembekam wanita 011-35126675.

Selain Selangor, rasanya Dr Fahmi ni ada cawangan bekam kat N9 kott:

utk kaedah lain yg tengah saya buat sekarang

http://quantumshifa.com
cukup sebulan saya amal ni baru saya amik appt vaksin

http://neuromaster.com.my
yg ni saya belum beli lagi

semua maklumat ni saya dpt di group telegram ni

Life Coaching & Survival Skill
https://t.me/coachfahmyadam
nafham 2-9-2016 01:35 PM
wirazam: hi nafham..

dulu saya ada baca blog ko..ada lagi ke tidak blog tu..ko skrg kat australia kan..
heya.... sorry lambat bls. nah, dah stop dr berblogging. makin tua makin malas. hahaha. n yes, now i am still in australia in Darwin base.

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 01:36 PM GMT+8 , Processed in 0.079231 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top