Register Login
CARI Infonet Return home

wirazam's space https://bm.cari.com.my/?1130565 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 71

    No Albums yet

  • Its you who are asking our money and telling us what and how you want to apply the money you asked from us.  Ingat ya....= budget Reply

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


meow_tompok 15-8-2021 06:37 PM
wirazam : Mohon share juga Cara detoks Tu...TQ ye @pengecatbintang ada share kat post #1090 page 54 https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1263473&page=55#pid73093860 Aku rasa ada 2.benda dlm beksin ni 1) toxin yg impact health 2) nano particle iaitu cip yg Adisor CIA tu dakwa bole programkan manusia Bekam utk Detox No 2 No 1.. Selain hanbatus sauda + madu... Detox spt dibawah Homoepathi punya ubat pun bagus utk detox Selain tu rajin2 mi ... ...
nafham 2-9-2016 01:35 PM
wirazam: hi nafham..

dulu saya ada baca blog ko..ada lagi ke tidak blog tu..ko skrg kat australia kan..
heya.... sorry lambat bls. nah, dah stop dr berblogging. makin tua makin malas. hahaha. n yes, now i am still in australia in Darwin base.
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 11:52 PM GMT+8 , Processed in 0.056559 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top