Register Login
CARI Infonet Return home

siape_aku's space https://bm.cari.com.my/?1098252 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 91

    No Albums yet

    No doings found

  • No data or no permission to view

View All personal data

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


ayrasafiya 14-6-2014 12:29 AM
Erm.. Sebenarnya saya ade personal question nak tanya dengan SA bagi pihak kakak saya.. Tapi saya ni macam pemalu sikit nk bagi komen or sapa kat thread SA.. Bila nak chat or pm pulak tak reti..  
ayrasafiya 14-6-2014 12:22 AM
Salam SA.. Sya bru je abeskn thread SA dan suke sangat dengan benang ni..Saya kagum dengan semangat SA yang xputus asa untuk berubat dan kembalikan diri SA yang dlu (mcm butang refresh.. Bleh x) Ye la kan.. Sape boleh tahan dengan gangguan yang hardcore camtu.. Allah mmg takkan berikan sesuatu ujian tu dengan mengikut kemampuan seseorang..Dan SA mmg seorang yang terpilih..   p.s : saya ni xreti nk susun ayat (+excited+clumsy sket) walaupun dah tua.. Huhu.. ...
siape_aku 7-4-2014 03:00 PM
mandi walaq tu yg mane??? yg dgn duit syiling tu ke???
mkma2025 21-11-2012 06:43 PM
salam..

saya nak tny skt pasal mandi walaq ni.. putus cinta!!
edy ada sbt psl  mandi walaq tp dia x explain la plak camner..
i da bca story u... mgkn u blh kongsi cara2 nak mandi walaq ni..
saya ni amik BSS jgk...
Write to Wall

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 07:08 PM GMT+8 , Processed in 0.077458 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top