Register Login
CARI Infonet Return home

winamp05's space https://bm.cari.com.my/?1081905 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


abcdotcom 7-12-2020 07:22 AM
Salam bro kenapa resign ? Dah Supermod dah  
winamp05 9-1-2020 02:07 AM
kat mana dan bila. bagi link lagi bagosss tu
aint 6-1-2020 02:10 PM
winamp05: Ye aku aware tentang perkara tu. Baiklah. Aku remove rate. Sengaja aku tak letak dibawah klausa "rude", tapu aku letak provocation.  Jap ...
salam sejahtera tuan mod
nak complaint sorg forumer 'kentel'

tlg nasihat pd dia, jgn biadap atau provoke org...

tq
aint 24-12-2019 10:27 AM
cik moderator,
mohon bersikap adil. yg mulakan org lain. saya pula yg kena.

tq
Defcon2 20-1-2017 09:14 AM
Terima kasih Encik winamp05 di atas kredit yang diberikan. Arigato!!!
winamp05 7-10-2015 12:30 PM
w'salam..... boleh je... sorry lmbat reply.
gadisgadis 20-9-2015 12:07 PM
assalamualaikum, nak tanya boleh tak pasal networking?
Santeira 15-1-2014 09:43 AM
Tq momod for the credit. :D
AdamBillionaire 9-9-2013 12:08 AM
winamp05: alahai itu pun nak ambik berat ke. aku cuma bertindak atas report saja. kalau satu dua tu aku ok lagi la. ni banyak pulak masuk.

ko pun mudah benar  ...
    ok momode winamp.. keep it change.. nnti aku report dia, tulis nama kau sekali kau ban dia ok.. lg satu dia mmg macai sejati.. kau tgklah thread2 dia..banyak betul hina2 org lain. tp tak pe aku dah kantoikan dia dengan tuk guru dia.. kih3.. dia sentap dengan aku sebab tu dia report kat kau..tuk guru dia org pas..

aku trader, tak de hal lah selalu online.. mmg kena tgk chart  ..
AdamBillionaire 8-9-2013 08:37 PM
macai, aku dah tag nama kau, bukti bergambar ada, aku harap kau jenis tak berat sebelah macam super mode yipun. kalau kau berat sebelah aku tak kisah pun. orang akan tahu juga perangai kau nanti.. ok.. so behave ur self.. kau nak potong kredit apa aku xkisah. tp jangan berat sebelah.

kau nak layan macai2 kau terpulang pada kau.. bukan urusan aku. yang penting kau berlaku adil
AdamBillionaire 8-9-2013 08:20 PM
    kau pun macai ke momode? kt thread lain kau tak nak potong ke? takkan berat sebelah. dengan rakan politik kau baik tak berani potong kredit . dengan musuh politik siap nak ban post   tak pe lah. kalau kau macai aku pun tak pelik. macai berat sebelah sama dengan momode yipun.    tiada siapa nak respect momode jenis macai ni. hihi. ok lah. wasalam.
winamp05 9-4-2013 12:15 AM
har har har.... ko ingat ko sorang aje geram. aku ni tidak ? keh keh keh
nafizzz 18-3-2013 04:39 PM
thanks for the credit again. cheers!
nafizzz 7-3-2013 01:43 PM
Thank you so much for the credit :)
MissMamamia75 6-3-2013 07:57 PM
Mekasih byk2 for the credit     
aza 2-3-2013 02:57 PM
oiii... supermod poyo .......................   
nafizzz 26-2-2013 02:36 PM
Thanks for the credits.Appreciate it :)
zarulnazmi 25-2-2013 03:39 AM
Thanks for the kredit.  
cmf_BeachBoys 18-2-2013 10:03 PM
bro,tulun delete trus thread ni.tq
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=384178&extra=page%3D42&page=10
winamp05 20-1-2013 06:56 PM
hahaha.... kungfu u too  
12Next

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 01:37 AM GMT+8 , Processed in 0.037363 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top