Register Login
CARI Infonet Return home

cmf_premierleag's space https://bm.cari.com.my/?1069988 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 109

    No Albums yet

    No doings found

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


SelakLangsir 31-7-2017 04:09 PM
cmf_premierleag: sis , ko nak belajar cara2 beli rumah ke?
iols bleh tlg ajarkan
iols pun belajar dr kawan2 opis dan porem ni
sis. ajarin aku sis.
i want your guidance
juliez 23-1-2013 07:42 PM
cmf_premierleag : noks, aku ni mmg x penah la masuk tred psl bloggers2 nih so, skang ni baru la nak jengah ke part 3 bloggers ni so nak tanya, apa yg kecoh2 sgt psl bv ... Al kisahnya these ppl dok bg satu blog ni suh baca sbb katanya life minah tu mcm perfect jer, mix, anak org kaya, cantik, pandai masak, ada bela anak angkat etc semuanya indah belaka http://bvlgarigirl.blogspot.com/ So bila we all baca blog, ada la few of us speku ni mesti blog tahyul, coz the way she berce ... ...
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.048060s Gzip On
To Top