Register Login
CARI Infonet Return home

chilly's space https://bm.cari.com.my/?1052507 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 46

    No Albums yet

    No doings found

  • GenderFemale
  • Birth Day6 - 23

View All personal data

    No feeds yet

perasan 2012-09-24
aku sll perasan muke aku mcm dayang nurfaizah...tihihihi....dlm byk2 artis aku suke dia...dr jaman pesen rambut tahpape smpilah dia jadik cantik cam s ...
(410) Views|(0) Comments
God's greatest gift 2012-09-24
kalau rindu kat mak ayah korang nangis tak?aku dgn tak malunye mengaku even dh tua bangka mcm ni pon aku still nangis kalau rindu kat mak ayah aku... ...
(428) Views|(0) Comments
parody versi blog 2012-09-14
note:  xyah kuatkan volume sbb mmg takde volume pon   uhuk uhuk...wait wait....kohok kohok kahak kahak hakkkptuihh...okey....ermm hai ...
(470) Views|(0) Comments
si hippo yg hipo? 2012-09-09
ruang gosip dlm space sendiri, dont worry cari gossiper, im not overshadowing the famous thread tihihihi  aku minat dia tp bkn s ...
(558) Views|(3) Comments
imaginasi tak terkawal 2012-09-08
tajuk mcm lucah melampau, attention seeker sungguh kehkehkeh... dr dulu lg aku mmg minat mengarang...setat dr darjah satu dah suke sgt karang ...
(1082) Views|(2) Comments
couldn't help myself! 2012-09-07
dh bape ari aku tido bilik nephew aku...nephew aku adalah maknusia yg unreasonable penakotnye...dan aku taktaw jenis penakot ape dia tu smpi bilik dia ...
(1339) Views|(5) Comments

View more

You need to log in before you can Login | Register


Phils94 18-2-2013 05:46 PM
Awak Percaya tak klu muka saya iras brad piitt
volproness 4-12-2012 10:13 AM
Salam Tingkatkan Kelajuan Streamyx Anda Mengunakan VPN (RM150/6 Bulan)! Minimum 2mbps Dijamin! Setup Hanya Dalam Masa 3-15 Minit Sahaja! Hanya untuk Pelanggan Streamyx 384kbps, 512kbps & 1mbps Sahaja! sila ke sini http://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=687542&extra=page%3D1 Terima kasih.   ...
ahyiecheras 20-9-2012 03:09 PM
awak tinggal kat mana yeee
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.048366s Gzip On
To Top