Register Login
CARI Infonet Return home

chilly's space https://bm.cari.com.my/?1052507 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Blogs

Share perasan
24-9-2012 12:55 AM
aku sll perasan muke aku mcm dayang nurfaizah...tihihihi....dlm byk2 artis aku suke dia...dr jaman pesen rambut tahpape smpilah dia jadik cantik cam skang ni...taktaw lah nape aku suke dia dan nape aku sll perasan muke aku mcm dia...nak tuka name lah...dayang nur chilly kihkihkih okay ...
410 Read blog|0 Comment
Share God's greatest gift
24-9-2012 12:02 AM
kalau rindu kat mak ayah korang nangis tak?aku dgn tak malunye mengaku even dh tua bangka mcm ni pon aku still nangis kalau rindu kat mak ayah aku... dlm aku gelak2 hepi2 dgn sume org, aku bleh tetibe menangis kalau mak ayah aku call mase aku tgh rindukan diorang...pelikkan mak ayah?instinct kuat su ...
428 Read blog|0 Comment
Share parody versi blog
14-9-2012 11:06 PM
note: xyah kuatkan volume sbb mmg takde volume pon uhuk uhuk...wait wait....kohok kohok kahak kahak hakkkptuihh...okey....ermm haii...arini aku nak cite pasal jantung aku saket....*pandang belah kanan pastu tgk webcam eh ngadap laptop pastu sambung naip* aku xde sakit jantung tp ...
470 Read blog|0 Comment
Share si hippo yg hipo?
9-9-2012 06:00 PM
ruang gosip dlm space sendiri, dont worry cari gossiper, im not overshadowing the famous thread tihihihi aku minat dia tp bkn sgt minat....aku suke dia nyanyi tp bkn sgt suke...aku suke lagu dia walopon bkn sgt suke...tp aku takde lah tak suke dia pon...until one fine day...je ...
558 Read blog|3 Comment Hot 2
Share imaginasi tak terkawal
8-9-2012 08:19 AM
tajuk mcm lucah melampau, attention seeker sungguh kehkehkeh... dr dulu lg aku mmg minat mengarang...setat dr darjah satu dah suke sgt karangan...aku igt lagi eksaitedness level aku naik 100% bile kene bt karangan...imaginasi yg tak terkawal...aku bleh letakkan diri aku dlm situasi tajuk ka ...
1082 Read blog|2 Comment Hot 1
Share couldn't help myself!
7-9-2012 12:08 PM
dh bape ari aku tido bilik nephew aku...nephew aku adalah maknusia yg unreasonable penakotnye...dan aku taktaw jenis penakot ape dia tu smpi bilik dia yg sekangkang kera besaunye pon dia bleh takut nak tido...kalau ikutkan umo dah mmg patot tido bilik sdr...dia nak gak menyempit dlm bilik kitorang d ...
1339 Read blog|5 Comment Hot 3
Share dan sbenanye...
3-9-2012 07:06 AM
can't remember when, my lil' niece dtg terkedek2 dkt aku n ngadu pasal abg dia...i was in my room tgh baring2 sesambil listen to my all time fave song... dramatiknye budak kecik ni bile dia siap lock the door just to make sure abg dia tak masuk bilik...and she said; lil' niece: auntie2 i've got ...
328 Read blog|0 Comment
Share pblm
29-8-2012 12:29 AM
every nite, as usual, kitorang sume akan gather together n spend some time for God to pray...dan pada masa tu jugaklah kami sume berkongsi cerita dgn family ape yg jadi pada hari tersebut (puiii base buku sgt!)...n its happen to be akak aku ade masalah dan dia cite masalah kat kitorang smlm... ...
327 Read blog|0 Comment
Share kawan baru
28-8-2012 04:10 AM
ahad lps aku dpt kwn baru...or shud i say,kwn's baru sbb aku jumpe lbh kurang 10 org korean (pmpm laki) ekceli aku xsht, klu nak ikutkn, mmg aku xlarat nak bgn pg ahad tu...otak pon mcm dah kawtim baekkk punya dgn mata suh bantai tdo smpi tgari huhuhu....tp apakan daya, disebbkn aku dah beria ...
331 Read blog|0 Comment
Share after one week
24-8-2012 07:15 PM
org lain raya aku plak yg cuti lelame kat kg...kuikuikui
323 Read blog|0 Comment
12Next
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.034802s Gzip On
To Top