Register Login
CARI Infonet Return home

otai_g's space https://bm.cari.com.my/?1052329 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


Olaxie 10-2-2019 07:56 PM
need to talk..how can i find u?Im new here..
yeepi_33 15-4-2014 08:52 PM
otai_g: Jgn salah orang dah le haha..;)
Nt yeep pm aa..sini open aa..
yeepi_33 14-4-2014 11:08 PM
otai_g: yess yeep.. my gal tu forumer gak.. ;)
Hihi.
Rs nya yeep bleh agak spe.
BeasT 14-1-2013 04:21 PM
[Competition] CARI IDOL : VOCALICIOUS (COMING SOON)

Momod bercadang nak adakan satu lagi pertandingan di Board Bakat Muzik ini. Antara yang momod terpikir adalah pertandingan cover lagu baru. Maksudnya, momod akan publish satu lagu yang masih raw dan tiada penyanyi. Kemudian penyertaan dibuka pada sesiapa yang berminat dalam Forum Cari. Setiap yang masuk bertanding akan dapat tacang, dan siapa2 yang menang akan dapat tacang extra.

Pertandingan dijangka bermula hujung bulan Jan 2013.

----------------------
Syarat-syarat penyertaan

1) Ahli Forum Cari
2) Berpengetahuan dalam melakukan mixing suara dengan lagu menggunakan aplikasi mixing dalam komputer (Mixcraft, Audicity, etc)
3) Tidak tone-deaf.

Sesiapa yang berminat sila reply thread ini dengan menyatakan 'SAYA BERSEDIA!'

Hadiah
1) Setiap peserta yang menghantar rakaman sebelum tarikh tutup akan diberi kredit +30
2) Juara pertandingan akan diberi kredit tambahan +500
3) Naib juara pertandingan akan diberi kredit tambahan +300

TARIKH TUTUP PENDAFTARAN PENYERTAAN: 27 JANUARI 2013

Bersediakah anda!

http://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=693474&extra=page%3D1
otai_g 23-10-2012 08:53 AM
owh yg tu mmg sesuai sgt...
aldehyde 23-10-2012 07:12 AM
otai_g: x smpt nak psl calon. hehe
oic..
yang kat jb tu sesuai tak?..
aldehyde 22-10-2012 02:09 PM
otai_g: mungkin lama..
oic..
so dah der calon ke lum?..
aldehyde 21-10-2012 10:20 PM
otai_g: smpi masanya tukar lah. hehe
ar..agak2 lame lagi tak?...
aldehyde 21-10-2012 05:31 AM
bile agaknyer nak tukar status loneranger tu..
otai_g 17-9-2012 03:46 AM
elok la jujur. zaman skang pun degree pun bkn ada harga sgt. da rmi sgt da degree holder.
Alif_Aziz 17-9-2012 01:24 AM
assalamualaikum...

nak minta opinion abg...sy kan buat sementara nak mohon kerja tanpa kelulusan or sekadar lulus SPM, soalan sy ialah, perlu ke sy jujur dengan org yg interview sy yg sy ni lepasan degree..or sy perlu menipu sy hanya ada SPM dan mereka cerita tentang apa yg sy buat sepanjang 2008-2012 (iaitu tempoh sy study)..
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top