Register Login
CARI Infonet Return home

otai_g's space https://bm.cari.com.my/?1052329 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 251

  • bila la nak pkl 5. mati beku da kat opis ni.. Reply
  • mood.cari.keje.baru.dah.demotivated.kat.kompeni.skang. Reply
  • hidup.mesti.terus. Reply
  • kerja.dpt.gaji.kerj.dapat.gaji.sampai.bila.pun.x.abes. Reply
  • selamat dtg ke rumah aku. huahuahua Reply

    No feeds yet

perjalanan join H part 1 2020-04-25
utk join H mmg gua da target. iklan job dia keluar bnyk kali kat jobstreet dan bnyk kali jgk gua apply. dorang view profile gua bnyk kali, kita bleh t ...
(0) Views|(0) Comments
selamat tinggal A 2020-04-01
tada.. tora dtg lg. skang musim covid. musim duduk dlm rumah diam2 dan buat keje dr rumah. honestly gua rs buat keje dr rumah ni mmg la x brp nak pro ...
(0) Views|(0) Comments
sayangi kerjaya, jgn sayangkan company 2018-02-11
sbnnya gua agak lemau lately, disebabkan terlalu bnyk berehat dan tidak menggunakan minda gua dgn sepenuhnya. ok lets story. ingt lg dgn comp ...
(3) Views|(3) Comments
haruskah aku blah 2017-11-06
ok last post gua ada ckp nak blah dr company tu kan? pejam celik akhirnya contract pun telah berakhir. dan syukur jgk gua dpt job baru b4 cont ...
(1) Views|(0) Comments
gua letih.. 2016-05-19
tiap kali dtg gua punya part maintenance, gua rs tersgt la letihnya. letih dgn keje 1 hal. tp yg paling letih ialah melayan kerenah cmpny subcon para ...
(3) Views|(0) Comments
plan to move 2016-05-17
rs mcm rajin plk nak menaip mlm ni, especially menzahirkan apa yg bermain di pikiran. tiba2 mlm ni gua merasakan perasaan utk blah dr compny menkon n ...
(2) Views|(0) Comments

View more

You need to log in before you can Login | Register


Olaxie 10-2-2019 07:56 PM
need to talk..how can i find u?Im new here..
yeepi_33 15-4-2014 08:52 PM
otai_g: Jgn salah orang dah le haha..;)
Nt yeep pm aa..sini open aa..
yeepi_33 14-4-2014 11:08 PM
otai_g: yess yeep.. my gal tu forumer gak.. ;)
Hihi.
Rs nya yeep bleh agak spe.
BeasT 14-1-2013 04:21 PM
CARI IDOL : VOCALICIOUS (COMING SOON) Momod bercadang nak adakan satu lagi pertandingan di Board Bakat Muzik ini. Antara yang momod terpikir adalah pertandingan cover lagu baru. Maksudnya, momod akan publish satu lagu yang masih raw dan tiada penyanyi. Kemudian penyertaan dibuka pada sesiapa yang berminat dalam Forum Cari. Setiap yang masuk bertanding akan dapat tacang, dan siapa2 yang menang akan dapat tacang extra. Pertandingan dijangka bermula hujung bulan Jan 2013. --------- ... ...
otai_g 23-10-2012 08:53 AM
owh yg tu mmg sesuai sgt...
aldehyde 23-10-2012 07:12 AM
otai_g: x smpt nak psl calon. hehe
oic..
yang kat jb tu sesuai tak?..
aldehyde 22-10-2012 02:09 PM
otai_g: mungkin lama..
oic..
so dah der calon ke lum?..
aldehyde 21-10-2012 10:20 PM
otai_g: smpi masanya tukar lah. hehe
ar..agak2 lame lagi tak?...
aldehyde 21-10-2012 05:31 AM
bile agaknyer nak tukar status loneranger tu..
otai_g 17-9-2012 03:46 AM
elok la jujur. zaman skang pun degree pun bkn ada harga sgt. da rmi sgt da degree holder.
Alif_Aziz 17-9-2012 01:24 AM
assalamualaikum...

nak minta opinion abg...sy kan buat sementara nak mohon kerja tanpa kelulusan or sekadar lulus SPM, soalan sy ialah, perlu ke sy jujur dengan org yg interview sy yg sy ni lepasan degree..or sy perlu menipu sy hanya ada SPM dan mereka cerita tentang apa yg sy buat sepanjang 2008-2012 (iaitu tempoh sy study)..
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top