Register Login
CARI Infonet Return home

asyura_85's space https://bm.cari.com.my/?1049868 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


asyura_85 11-9-2012 03:56 PM
Adek, banyak la nak kena cakap..try email saya dekat sini, nanti saya cerita dekat awak..
asyura_amdan@yahoo.com..awak fac mana ?
oatkrunch 11-9-2012 11:47 AM
salam.. nak tanya.. kawan akak still dlm program brightspark lg ke? saya dapat tawaran ni.. strict sgt ke regulation dia? ke just tulis atas paper mintak tier1 isi paper? kalau tier2 Q3 xleh ke? kalau nk 4 high ranked paper sepanjang pengajian sy tak yakin boleh buat.. mintak tlg ye
asyura_85 8-8-2012 11:35 AM
tulah..i tau..dah lama..tapi i minat sgt ..huhuh takpela..first time I nampak dekat masjidil haram ada minah arab ni pakai huhu
diana007 8-8-2012 11:23 AM
asyura_85: hye..sorry i nak tanya la..i pekenan beg prada as your avatar ni...apa nama model dia ek? lama dah i cari huhu
Dah lama lah dear I Beli, about + - 7 years ago. Model tak ingat, I am sorry. Tag semua dah x simpan.
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.027600s Gzip On
To Top