Register Login
CARI Infonet Return home

Kittie's space https://bm.cari.com.my/?1023332 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 92

    No Albums yet

    No doings found

  • GenderFemale
  • Birth Day9 - 16

View All personal data

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


abmm 19-2-2017 05:44 PM
Abmm tumpang tanya.
Next month nak pegi Hokkaido dgn hubby & anak2 naik Air Asia.

KL-Sapporo : Sat, 18 Mar 11:30pm
Sapporo -KL: Fri, 24 Mar 9:30am

Kalau dari Sapporo ke airport Shin Chitose, pukul brp roughly kena tiba di airport?
Paling lewat kena bertolak dari Sapporo ke airport pukul berapa?

Dkt Sapporo ade Uber service?
Terima kasih  
hajar53 10-12-2015 06:30 PM
As salam @ kittie.  Akak nak minta nasihat pass apa yg perlu akak ambil untuk seluruh perjalanan bermula dari shin-chitose airport  dan balik KL dari Tokyo. Itinerary seperti disertakan di bawah.  Kalau ada apa2 yg tak kena tentang itinerary akak ni harap dapat beri nasihat. Harap sangat bantuan kittie dan banyak terima kasih atas nasihat. Terima kasih. Sapporo, Hakodate, Tokyo, Shirakawago, Tateyama, Tokyo. 19 mei C 2 jun 2016 Day 0  &n ... ...
alyanurr 23-6-2015 02:41 PM
Salam Kittie. Kte plan nak gi Tokyo 10 - 15 November 2015. Berbaloi tak beli separate tix; KL - Narita sbb sampai siang boleh terus jalan then Haneda - KL sbb flight mlm so siang boleh jalan2 lg. hehe. Kte dah check harga and mmg mahal sket dari return trip. And ada baca Narita Airport to Tokyo city agak jauh. Betul ke? Lagi satu ktorg plan nak gi Mt. Fuji and tdo sana one night maybe kat Mt. Fuji Hostel Michaels. Better stay sana a day before flight back to KL or hari ke 2 / 3 / 4 ? ... ...
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.054052s Gzip On
To Top