Register Login
CARI Infonet Return home

nuralisa's space https://bm.cari.com.my/?1016284 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 41

    No Albums yet

    No doings found

View All personal data

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


recycle 2-8-2017 10:08 AM
lisa, bokitta tu untuk pakai sendiri ada stock ke nak jual
tutorial2 9-3-2016 02:28 PM
Assalammualaikum I want to share my experience online purchase China goods As we know 70% of products in market made in China. There are variety of online shops and websites in China. In Malaysia, buying China good can cut down our costing. Purchase China goods using agent (purchase on behalf) save a lot of problems, they make the purchase flow easier and safely to operate, help us save our time and money. All we need to do is looking for products, make payment and waiting the goods se ... ...
kmj5284 21-2-2013 12:21 PM
salam, figure up rm75 untuk 30 biji , 30 hari. 2 botol rm140. free penghantaran by kurier ke ampang. kalau berminat boleh lah buat payment ke maybank khamisah mohamed jamil 512419050651 atau cimb akmaluddin mustajid 12680005745527. dah bankin bgtau dan bg saya nama penuh, alamat penghantaran yg ada org boleh terima brg dan no hp yg mudah dihubungi.
emmy1 9-11-2012 09:43 AM
nuralisa : yg Cleanser ngan FTE tu boleh guna mlm.. sbb FTE tu mmg kena guna siang malam ngan cleanser tu.. jnaji kulit dah bersih ngan cleanser pastu guna FTE.. ... eh i dah buat payment RM75 ke akaun u, pd pukul 8.55am, tarikh hari ini 9/11/2012. Nak i scan kan slip bukti pembayaran tak? bg email add. u boleh pos ker add bawah: Amisah Mohd Amir No. 16, Jalan 3/9 Bangi Perdana, Seksyen 3 43650 Bandar Baru Bangi Selangor ...
nuralisa 8-11-2012 04:49 PM
oo..ok je no problem...
x kisah...  ok ni email saya ya :  sherry_yan29@yahoo.com

takpun watsapp je pun ok ...0176669265

tq
emmy1 8-11-2012 09:27 AM
nuralisa: sorry yg ada cleansing oil harga RM 95... tersalah quote sbb.. sbb mmg pun confuse bnyak sgt brangnye...

ok yg gentle cleanser tu cam biasalah ... ca ...
Insyaallah petang nih saya buat payment esok pagi saya scan and email (eh bg add email yer) .....hari nih satu hari saya ada training....
emmy1 7-11-2012 05:08 PM
nuralisa: sorry yg ada cleansing oil harga RM 95... tersalah quote sbb.. sbb mmg pun confuse bnyak sgt brangnye...

ok yg gentle cleanser tu cam biasalah ... ca ...
ok. biler i dah buat payment i scan the slip yer. eh boleh kan guna malam nya ...i jenis gih keje pakai bedak baby johnson nya....tak pakai apa2 krim...kiranya lagi tahan lamalah SK II i yer...hihihihi
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 01:00 PM GMT+8 , Processed in 0.063369 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top