Register Login
CARI Infonet Return home

True-X's space https://bm.cari.com.my/?1009502 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 152

    No Albums yet

    No doings found

  • GenderSecret
  • Birth Day1980 - 7 - 13

View All personal data

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


tutorial2 9-3-2016 11:59 AM
Assalammualaikum I want to share my experience online purchase China goods As we know 70% of products in market made in China. There are variety of online shops and websites in China. In Malaysia, buying China good can cut down our costing. Purchase China goods using agent (purchase on behalf) save a lot of problems, they make the purchase flow easier and safely to operate, help us save our time and money. All we need to do is looking for products, make payment and waiting the goods se ... ...
True-X 27-4-2013 11:15 PM
oo ok.. thank u..:)
Muntz 27-4-2013 11:11 PM
True-X : salam muntz... aku appeal utk open balik.. memandang kan artikel tuh sgt relevan dengan musim pilihanraya skrg ni.... thank you True-X Noks. Kalau benda bukan isu semasa, walaupun releven dgn PRU, takleh bukak kat CI, tapi boleh bukak kat board LP atau PRU. Kat board CI boleh bukak thread pasal PRU, tapi ianya mesti isu semasa. Byk jugak thread yg aku close adalah benda yg relevan dgn PRU, tapi bukan isu semasa, contohnya bilangan kerusi yg dimenangi PR dlm parlimen PRU tahun ... ...
otakotak 14-1-2013 10:22 AM
Assalammualaikum

hai, o2 tolong kakak promote tudungnya. dia tak ada account cari.

jemputlah tengok ya

http://english2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=694653&extra=page%3D1
faisal888 22-12-2012 04:46 PM
Assalamualaikum W.b.t Melancong ke Medan Indonesia Untuk melancong ke Medan, en/cik boleh like page "Medan Homestay and Transport" di facebook atau link di bawah ini agar en/cik lebih jelas tentang perkhidmatan yang saya tawarkan sebab disitu ada gambar homestay dan jenis pengangkutan yang saya tawarkan. En/Cik boleh terus mesej ke inbox page facebook tersebut untuk sebarang pertanyaan. Link Facebook = http://www.facebook.com/pages/Me ... ort/139785919496686 Terima Kas ... ...
True-X 31-7-2012 01:34 PM
thank u... aku pon dah cool..
ParinAmat 31-7-2012 01:31 PM
True-X : salam dan selamat berpuasa.. Mod parin. boleh tak tolong semua komen manak.... honestly i hate him and all his komen doesnt bring gud to any topik l ... wsalam True-X.. aku takleh amik tindakan kalo takde report.. mmg betul aku pon tak brp gemar bila dia ngah aktif, keja nak menyakitkan hati org je.. ada report/ ada post2 yg aku rasa bleh mengundang kemarahan ramai aku akan bertindak.. tq sebab concern ttg perjalanan thread2 dlm FD ...
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.061566s Gzip On
To Top