CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 13283|Reply: 88

Tahniah Linda Rafar Selamat Lahirkan Baby Boy

[Copy link]
Post time 9-4-2016 12:29 AM | Show all posts |Read mode
Oleh : TS LOO



Pasangan pelakon, Linda Rafar dan Syed Aiman, menyambut kelahiran anak ketiga mereka, di Hospital Gleneagles, Ampang, kira-kira 2.05 petang Jumaat lalu.




Bayi lelaki seberat 2.85 kilogram terbabit selamat dilahirkan menerusi pembedahan.









"Kali ini hero (lelaki) lagi. Alhamdulillah, segala-galanya berjalan lancar dan dipermudahkan. Kami berada di hospital sejak 7 pagi tadi. Dalam jam 12 tengah hari, Linda dimasukkan ke dewan pembedahan. Saya juga turut berada di sisinya dari awal hingga selamat bersalin," kata Syed Aiman.


"Biarpun terpaksa menunggu lama untuk anak ketiga ini, tetapi ia satu rahmat buat saya dan Linda," katanya.




Aiman nyata cukup teruja dengan kehadiran anggota terbaharu dalam keluarga mereka.




Linda dan Aiman sebelum ini dikurniakan dua anak lelaki, Syed Rezaqiib dan Syed Rezariiq, masing-masing berusia 8 dan 5 tahun. Pasangan selebriti ini berkahwin pada 2006.- CARI Infonet







sumber:BHOnline

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 12:31 AM | Show all posts
Tahniah linda.. Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats linda dan suami
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tahnian linda
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 01:12 AM | Show all posts
aurat terdedah.jom hencap
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah linda
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Linda..semoga terubat kesedihan tu ye...yg pergi tetap pergi..
  
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 04:19 AM | Show all posts
tahniah! pengganti memen
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah..dia csec haruslah pakai cap sajork.lantok ke dia lah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah linda
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ank dia semua boboy ek..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah linda. Comey baby.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah linda. Comey baby.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols laki bini keje apa selain berlakon eh? berlakon sendu, nk kata jd Duta pon sendu utk produk2 x pnh dengar...x kan ada share dlm Zaifah holding tu..zaifah pon dah bungkus lama kann??
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
knp korg tk brsalin dkt gov je ek? ke kena tggu turn?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 09:28 AM | Show all posts
ALDRIN replied at 9-4-2016 08:21 AM
Sheols laki bini keje apa selain berlakon eh? berlakon sendu, nk kata jd Duta pon sendu utk produk2  ...

sheols ada produk kosmetik sendiri iaitu LR Flawless, LR apetah lagi...jual jus buah-buahan UNo.1, model sambilan tudung Fareeda, maybe sewa apartment, Spa ice kolaborasi dengan diana rafar, dan adela lagi join bisnes dengan orang lain...itulah yang iols nampak kat IG...sheols memang rajin cari duit.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 09:46 AM | Show all posts
tahniah Linda RAfar...baby boy lg...rezeki dpt anak llaki semua...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 10:40 AM | Show all posts
dahniah~

semua anak beliau lelaki kan? meriah betul.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-4-2016 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la xde nk bergo pro sgt..lagi sorg tu time bini sibuk meneran time tu Go Pro xlepas dari tangan
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 11:28 AM | Show all posts
dia duduk shah alam, jauh gak bersalin ke ampang nunn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:30 AM GMT+8 , Processed in 0.190217 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list