CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: MistrezHermanaz

Tahniah Leez Rosli Dh Bersalin

[Copy link]
 Author| Post time 7-4-2016 09:26 AM | Show all posts
mieymiey replied at 6-4-2016 08:21 PM
Dulu Leez ni gelap gulita masa AF. Sekarang dah secerah mentari gitewwww.

mcm adira la khenn..besar transformasi tu..tp adira putih melepak pak pak
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2016 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 7-4-2016 09:26 AM
mcm adira la khenn..besar transformasi tu..tp adira putih melepak pak pak

Adira tu obvious sangat tapi tak nak mengaku. Still kata dia putih ori. Dia ingat orang dah lupa wajah dia masa kat AF dolu dolu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2016 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 5-4-2016 09:03 AM
Bini org ada2 nak beranak pun bersolek sakan, gincu merah meyala..

Bini org tak ada2..muka puca ...

Bini orang ada2 yang solek bagai masa nak deliver tu namanya MENGADA2!
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2016 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
oak.balustrade replied at 7-4-2016 09:28 PM
Bini orang ada2 yang solek bagai masa nak deliver tu namanya MENGADA2!

ko mksudkn bini org yg makeup n buat rambut tu pastu last2 kne pakai serkup tu ke or bini org yg laki die muda tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2016 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 5-4-2016 09:03 AM
Bini org ada2 nak beranak pun bersolek sakan, gincu merah meyala..

Bini org tak ada2..muka puca ...

ko mksudkn bini org yg makeup n buat rambut tu pastu last2 kne pakai serkup tu ke or bini org yg laki die muda tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2016 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
mummy_vouge replied at 8-4-2016 12:52 AM
ko mksudkn bini org yg makeup n buat rambut tu pastu last2 kne pakai serkup tu ke or bini org yg l ...

Org yang laki dia kokosen tu lah si rso uolsss. Gigih nak maintain cantik even meneran muka for sure hero berot gamaknya! Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2016 01:35 PM | Show all posts
tahniah leez...

iols suke lakonan dia..xkayu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-4-2016 02:17 PM | Show all posts
lagi gambo..muka aepul sgt




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2016 04:55 PM | Show all posts
omelnyaaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 06:37 AM GMT+8 , Processed in 0.082084 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list