CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: MistrezHermanaz

Tahniah Leez Rosli Dh Bersalin

[Copy link]
Post time 5-4-2016 09:55 AM | Show all posts
Madel replied at 5-4-2016 09:03 AM
Bini org ada2 nak beranak pun bersolek sakan, gincu merah meyala..

Bini org tak ada2..muka puca ...

hahahaha mcm kenai spe yg bersolek sakan tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 09:57 AM | Show all posts
sy pelik tgk org cakap baby comel2x time lepas lahir. walhal tak pon.
sbb baby tuh akn menunjukkn comelnyer yg sebenar selepas beberapa minggu.
nk puji jgnlah nk berlebih2x..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 10:11 AM | Show all posts
Tak perasan lak bila dia kawin...n tk tau pun sominya grup drama band....nasib baik ada thread ni..tahulah jgk...apa2 pun tahniah sbb dh dpt.baby girl yg cute....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2016 10:25 AM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2016 10:27 AM | Show all posts
gambar leez mase preggy




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2016 10:29 AM | Show all posts
Suchi replied at 5-4-2016 06:33 AM
Amende atas kepala leez tu? Jangka suhu ke ye?


ini button utk call nurse/doctor rasenye..hihi

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 10:39 AM | Show all posts
lor ni gmba leez ke. byk kli tgk gmba ni kt ig tp xterpikir nk klik sb xcam. igt minah mana.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Epul ni sgt lawak ok...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 10:42 AM | Show all posts
uikksss bila kawin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2016 10:48 AM | Show all posts

Bagi yg xtau,diorg nikah 27 Disember 2014
Walaupun nama Leez Rosli tidak segah selebriti lain dalam dunia hiburan namun berita pernikahan beliau bersama tunangnya, Aepul (Drama Band) mendapat perhatian ramai beberapa hari yang lalu dan dalam satu majlis serba sederhana hari ini, dua hati ini telah disatukan.
Rosliza binti Rosli, 27 atau lebih dikenali sebagai Leez Rosli & pasangan Noorsyaiful Md Zalaludin (Aepul Drama Band) telah selamat dinikahkan oleh bapa Leez sendiri iaitu, Encik Rosli.

Pihak lelaki memberi 9 dulang hantaran dan dibalas 11 dulang hantaran. Manakala mas kahwin berjumlah RM80 dan pasangan ini merahsiakan jumlah wang hantaran. Pasangan ini juga memilih Pulau Redang sebagai tempat berbulan madu kerana ingin kembali menggamit memori tempat pertama pertemuan mereka berdua.Pasangan ini telah selamat diijab kabulkan dengan 3 kali lafaz dan telah disaksikan oleh Penolong Pendaftar Nikah Cerai dan Rujuk, Ustaz Muhamad Jalani Ahmad. Majlis yang dihadiri keluarga dan tetamu yang terdekat ini telah dijalankan di Masjid Salahuddin Al Ayubi, Taman Melati, KL.

Sekalung tahniah buat pasangan Leez Rosli dan suami, Aepul (Drama Band) kerana telah menjadi pasangan suami isteri yang sah dan kami di Rotikaya mendoakan agar pasangan ini berkekalan dan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah. (rtky/hfz)


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 10:58 AM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 5-4-2016 10:48 AM
Bagi yg xtau,diorg nikah 27 Disember 2014Walaupun nama Leez Rosli tidak segah selebriti lain dalam ...

tq dik ......  akak ini terlepas LRT
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 5-4-2016 06:02 AM
Aik bila dia mengandung? Bukan haritu kata keguguran ka? Mungkin lepas gugur tu dorg dah low profile ...

aik..bila dia kawen
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 11:04 AM | Show all posts
Dari zaman AF lgi suka dgn Leez ni.. Cuma time dia tunang dgn Zizang tu mcm x brp suke. Huhuhuhu.. Dia mmg padan sesangat dgn si Aepul ni.. Button atas dahi tu lawak okehhh!! Hahaha!! Tahniah Leez n Aepul!! Semoga kehadiran baby girl ni mengeratkan dan mengukuhkan lagi r/tangga kalian. Semoga baby menjadi muslimah kebanggaan kalian berdua.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Leez. Aku dedulu slalu ingat laki dia pengkid.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2016 11:08 AM | Show all posts

hamboi chuols..iols dh tepek artikel dia nikah...g baca g
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 11:10 AM | Show all posts
sape ni????
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 11:14 AM | Show all posts
tahniah...comei nya baby....takde selindung2....hahah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2016 11:16 AM | Show all posts

chuols ni kn..nk kene babab ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 11:25 AM | Show all posts
Tahniah Epul dan Leez.. Comel dan chubby betul baby gal dia nie.. geram nengoknyaa..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 11:25 AM | Show all posts
TAHNIAH..........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 09:15 AM GMT+8 , Processed in 0.079483 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list