CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-IIN

Wah! Majlis 'Baby Shower' Linda Rafar Tema Bertelekung

[Copy link]
Post time 4-4-2016 09:25 AM | Show all posts
PELIK???? BERITA BILA NI????
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-4-2016 09:30 AM | Show all posts
lawa la pulak telekung linda... brand ape ye? kain cotton nampak selesa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 10:17 AM | Show all posts
selamat bersalin..hope dpt anak yg soleh/solehah...bila bsar ttp aurat yer...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 10:30 AM | Show all posts
weirdwaniey replied at 2-4-2016 01:07 PM
Baby shower ni utk apa sbnaqnya

doa selamat untuk kandungan & mamanya..
style omputih "baby shower"

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 10:31 AM | Show all posts
lepas ni jgn ada yg buat tema kain kapan sudah ler
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 10:32 AM | Show all posts
Esmiria replied at 2-4-2016 10:41 PM
Baby shower ni,ada ke dlm islam ?

rasenye takde pon.. orang biase buat kenduri kesyukuran dan supaya dipermudahkan bersalin.. tp dh zaman moden die buat la 2 dalam 1 agaknye...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 11:14 AM | Show all posts
mcm baik2 je somi dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 11:56 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 2-4-2016 01:45 PM
diana dengan linda ni adk bradik ye?

patut muka sama?

motif ko baru tahu ...anak2 rafar  yang dua org ni...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-4-2016 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 4-4-2016 11:56 AM
motif ko baru tahu ...anak2 rafar  yang dua org ni...

Hhaha

Sebab zamarul hisham rasanya ada masalah rumah tangga

Jd terfikir linda rafar cerai dengan zamarul n nikah lelaki baby shower

Then boleh pula zamarul tetiba ada kt baby shower

Tu akak tanya siapa bini zamarul ni??

confuse
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
weirdwaniey replied at 2-4-2016 01:07 PM
Baby shower ni utk apa sbnaqnya

Strategi dapatkan hadiah sebelum beranak
.nanti tak yah beli brg byk sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 01:46 PM | Show all posts
de_ikea replied at 2-4-2016 12:14 PM
Kita kan dah pernah buat thema ni masa konsert gegarvaganza kan @doubleA @sepitsiput @noraidil_06 @a ...

eh ... sampai la ni telekung warna zamrud akak tu tak sampai2 ke akak? ko hantar kat sapa dik??

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 01:48 PM | Show all posts
cakap la mjlis doa selamat, senang!
nie baby shower baby shower, x sesuai eh kat org melayu nie. mereka yg urban tu sesuai la kot!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 4-4-2016 01:46 PM
eh ... sampai la ni telekung warna zamrud akak tu tak sampai2 ke akak? ko hantar kat sapa dik??
...

Kena tanya kat tauke nya @cemolot

Tp dah lama sheols ilang ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2016 04:52 PM | Show all posts
Alhamdullilah..hari tu anak meninggal..semoga Allah kurnia anak lelaki pengubat rindu..sian Linda dan suami..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 03:30 PM GMT+8 , Processed in 0.181912 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list