CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-IIN

Wah! Majlis 'Baby Shower' Linda Rafar Tema Bertelekung

[Copy link]
Post time 2-4-2016 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bln 2 jmpa dia live...tp mmg perut dia xnmpak cm mngandung..cantik gak la...
semoga brbahagia linda..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 02:32 PM | Show all posts
semoga masuk syurga
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga selamat bersalin la sheolls nanti
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sementara tgh bahagia kan...mcm3 mabuk la nk buat..kang berantakan segala hal dalam kain dicerita kpd umum..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2. Takpa doa yg terbaik utk linda.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 06:27 PM | Show all posts
makneng replied at 2-4-2016 02:40 PM
Semoga selamat bersalin la sheolls nanti

class rupa  kucing maknengg
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 06:30 PM | Show all posts
mujur la syed aman senyap je layan royan si bini. pastu bini bt muka tembok mcm xde apa berlaku setalah puas maki laki
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 2-4-2016 12:14 PM
Kita kan dah pernah buat thema ni masa konsert gegarvaganza kan @doubleA @sepitsiput @noraidil_06 @a ...

Aah betul,meols ingat lagi, siap @cemolot ke @af_mania entah sponsor HIT tau
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik ke ek jenis mata macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh? Bukan dah cerai ker? Bila rujuk balik?
Iols tertinggal kapal terbang.

Apa2 pun semoga dapat syurga tertinggi!
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 2-4-2016 06:27 PM
class rupa  kucing maknengg

Uolls dah bertahun mak guna avatat kuceng grumpy ni.. Why why baru skrg uolls perasan???
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
pasni kalau tema.kain kapan sure jadi buah mulut..paling rare gitu
konsep ingat mati
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
weirdwaniey replied at 2-4-2016 01:07 PM
Baby shower ni utk apa sbnaqnya

Actually just nk have fun n bg present kt bakal baby. Klu mcm ni majlisnya,sejuk mata memandang lgpun majlis doa selamat pun diadakan sekali. Baiklah buat baby shower ni dr melenggang perut..lg pelik ritualnya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya majlis ni lebih kepada majlis doa selamat & tahlil. Kira ok lah tu daripada tema makan dalam pampers
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Suci dan sejuk je mata memandang Tgk dorang2 Ni,, Xda rasa Nk menghencap, terus pegi bilik Cari telekung.. hehe. Tp Kalau lopak ke kinah Ke Tasa sila ke kokping ke haruslah X cukup 3 helai kertas kajang ayat2 hencapan utk deolss  
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 2-4-2016 01:45 PM
diana dengan linda ni adk bradik ye?

patut muka sama?

Ko Ni sarcasm ke tertinggal siput Babi?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 2-4-2016 12:14 PM
Kita kan dah pernah buat thema ni masa konsert gegarvaganza kan @doubleA @sepitsiput @noraidil_06 @a ...

Ternyata linda rafar jiplak idea weols khuenn???
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 09:22 PM | Show all posts
hanamunir replied at 2-4-2016 01:33 PM
abis segala tema dah..
semua dah dibuat..
tinggal telekung je la belum kot..

tema berpurdah belum lagik, mungkin lepas ni kalau Yatt Hammzah mengandung baby shower dia tema ' dahi melekat kat lantai '....
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah linda n hubby
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2016 09:37 PM | Show all posts
oh bless her. semoga dimudahkan segala urusan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 06:03 PM GMT+8 , Processed in 0.085170 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list