Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
20729
View
102
Reply

Hero Korea Paling Hot di Mata Korang Part 2 (2015 - Kini )

[Copy link]

Author: dauswq    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-2-2017 01:43 PM | Show all posts
gong yoo, kang dong won, ha jung woo takde ke??
iols prefer hero movie drpd drama
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 10:09 AM | Show all posts
Jambu2 aih yang dlm list tu..Kang Dong Won, all time!!  Also Gong Yoo and Hyunbin ..kalau yang muda2 ni iols leh hadap Woo Bin je haha

Ji Chang Wook suka sebab mcm muka anak hekan jaejoong ai hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai suke yang kertu2 je.yang mude2 walaupun ade yang lagi tue dari ai tapi rase cam pedo lak nak rembes  sbb muka hanak hekan sgt sume
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2017 10:28 PM | Show all posts
ala gong yoo takde ke.. nk vote for gong yoo
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2017 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Vote for park seo joon, joo won, dgn lee dong wook.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 05:27 PM | Show all posts
sy nk vote gong yoo jgk.. sb skrg tgh dok lyn goblin...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 09:07 AM | Show all posts
gong yoo mana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2017 12:36 PM | Show all posts
Kenapa Gong Yoo takde jugak? hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2017 07:45 PM | Show all posts
1.kANG dONG wON
2.Gong Yoo
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2017 04:08 PM | Show all posts
1. Ji Chang Wook
2. Kang Dong Won
3. Kim Woo Bin
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2017 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by whadda at 13-8-2017 01:50 AM

Jawapan saye.. lain lain

1) Ji chang wook
2) Seo in guk (tak ensem tapi cute sbb belakon comey)
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2017 05:04 PM | Show all posts
i vote
1. Ji Sung
2. Lee Jun Ki
3. Ji Chang Wok

sebb tak leh move on lagi dengan drama2 lakonan diorang.
Kill Me Heal Me forever favourite drama.
Healer than Scholar who walks the night

Eventhough ramai kata drama K2 lagi best tapi tak tahu kenapa iolls lebih suka drama healer
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2017 01:29 AM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 21-8-2017 01:34 AM

iols selamanya joo won..




lesung pipit dia so comell..dan dia salah seorg hero yg tak takut untuk nampak hodoh dlm filem/drama.

ada seorg lg hero yg bakal jadi pelapis ...rising star.. iols harap dia dpt suatu hari dia dpt pegang leading hero dlm drama ..dia dah pernah jadi leading hero tapi drama pendek KBS lah..






watak dia jadi bodyguard dlm
Moonlight Drawn By Cloudsantara drama yg talent dia fans dah nampak..tapi iols kenal dia dlm drama pendek kbs puberty medley dan sudent midle a..dia very talented ..boleh nyanyi main alat muzik..asalnya dia debut untuk jadi idol tapi last2 dia lg bernasib baik dlm lakonan..




Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2018 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde dlm list..

Lee jung jae
Kim yoon seok
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2018 03:45 PM | Show all posts
Hehehe rambang mata tatahu nak pilih lol tapi iols pilih:

1. lee dong wook
2. kim woobin
3. lain-lain
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2018 11:19 AM | Show all posts
melting dgn Ji Chang Wook lepas tengok Suspicious Partner. hope dia banyak berlakon rom-com lagi tapi nak kena tunggu 2019 la pulak..sobs
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 03:46 PM | Show all posts

Joo Sang Wook tak de -pelakon birth of a beauty

Lee Soo Hyuk pelakon valid love @ righteous love pun tak de
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
I je ke rembes dekat Go Soo ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 11:16 AM | Show all posts
Wow ramainya vote JoongKi,
I ols vote lain2 satu which GoongYoo.
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols kecewa GY tiada dalam senarai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.709211s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list