Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4685
View
4
Reply

Stalk/ Follow/ Like Page/Gambar Perempuan Lawa kat Social Media

[Copy link]

Author: suweet       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-3-2016 04:30 PM | Show all posts |Read mode
Edited by suweet at 26-3-2016 02:00 AM

Hai korang! Saya ada pos poll yang lebih kurang jugak kat Bod Wanita, cuma kali ni saya nak dengar jawapan dari side lelaki.
Selalu saya nampak/ perasan kawan2 lelaki saya stalk/like/follow page atau gambar perempuan2 lawa kat fb atau instagram. Ada di antara diorang yg dah ade gf/tunang/isteri. Bukan takat like page model/ hijabister secara individu je, ada yg like page/IG yang mengumpulkan gambar2 perempuan lawa semalaysia dalaum satu akaun. Saya nak tanya, apa yg bermain dalam fikiran korang sebenarnya ek? Sila jawab dengan jujur ye

Nak tanya jugak pendapat korang yang pernah kantoi dengan pasangan masing2, apa kejadian lepas tu?
Dan in case satu hari korang terserempak/ berdepan/ ditakdirkan bekerja bersama-sama awek2 lawa tersebut, adakah korang akan usha diorang? Atau memang takde perasaan?

p/s: sori mod kalau poll options tak sesuai. saya pun pening nak buat options2 tu

EDIT: Abaikan option last tu. tersama lak dgn option first
Single Polls, Total 52 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 11:47 PM | Show all posts
Comel la avatar TT kucing hitam bermata bulat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2016 05:05 AM | Show all posts
setahu aku la,setakat yang aku kenal kawan2 lelaki aku,ramai yang jenis nombor 1,2,6and 8 .aku pulak jenis yang ke 8 tu huhu. stalk pun memang orang yang aku minat dari dulu,member skolah dulu2 jugak, nampak dia mcm single lagi tapi tunggu aku habis uni and kije dulu kot baru aku approach balik. kalau ade jodoh ade la, kalau x de aku harap ade gak ler..hahaha.hmm tu je la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2016 12:49 PM | Show all posts
ppuan cantik hot
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2018 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat bahan lancap kot? Hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115890s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list