Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46862
View
2498
Reply

[BORAK] MENGETEH @ MELAKA V34 ~ GELANDANGAN BERTEDUH

 Close [Copy link]

Author: spankee_fili       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 1-3-2016 04:55 PM | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 03:55 PM
motip nak segan
yelah...tak pelah.. iols bawa diri ...

seganla...iols ni pemalu orangnya...

ala..gedik sangat nak bawa diri pulak...

ye..biskut hap seng ada dalam tin atas kabinet tu ye..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 04:57 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 04:55 PM
seganla...iols ni pemalu orangnya...

ala..gedik sangat nak bawa diri pulak...

eh..pemalu eh...baru tau...

yelah
kena lah bawa diri
takkan nak bawa kepala jee..
lari sume org nt
hahaha

alaaaa
sebikut je ke ptg2 ni
tade ke kuih kaswi ke...roti jala ke...cream puff kaaa
bagi laa kelainan sikit..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 05:01 PM | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 04:57 PM
eh..pemalu eh...baru tau...

yelah

pemalu...ramai yang tau iols ni pemalu ...

yeep..kat umah sana dah reply noti iols ke?
owh ada kuiz melaka jua...sudi2kanla join..
kat penang pun ada kuiz...kelantan pun...
(nampak sangat iols ni cari kuiz je...)

sebikut jela...tt tak sempat nak gi kedai beli kuih...
bizi sangat dari tadi...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 05:04 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 05:01 PM
pemalu...ramai yang tau iols ni pemalu ...

yeep..kat umah sana dah reply noti iols ke?

iols baru tau hari ni
bleh aa tulis lam diary

err
noti yg mana spank?
bod borak ke?
dah reply dah...spank je tak reply..
huhuhu...


haha
tulah
baru je nmpak de kuiz silang kata kat bod melaka
bleh lah nanti pelan2 cari jawapan.

tq gtau

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 05:36 PM | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 05:04 PM
iols baru tau hari ni
bleh aa tulis lam diary

yeke iols yang tak reply???
ehhhh....mana mungkin...
adekah forem ni sabotaj noti2 iols????
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 05:49 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 05:36 PM
yeke iols yang tak reply???
ehhhh....mana mungkin...
adekah forem ni sabotaj noti2 iols???? {:be ...

hihihi
motep slh kan porem...hahahaha

alaaaaa
spank..
susah nya nak cari jawapan..
adoi..
kena study ...ngn pacit gugel laaa jawab nya..
hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 05:53 PM | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 05:49 PM
hihihi
motep slh kan porem...hahahaha

kalau yang melaka iols pembuat soalannya...
so kalau nak kelu melunya...uols search selebriti asal melaka...
pastu nanti link jela ngan crossword tu...
selebriti melaka tak ramai pun...

penang ngan melaka tu lagi senang, cari gambar tempek2 jek...
siapppp~~
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 05:55 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 05:53 PM
kalau yang melaka iols pembuat soalannya...
so kalau nak kelu melunya...uols search selebriti asa ...

ni ngh gigih laa ni
sementara nak tunggu amek imran jap lagi
bleh laa cari clue..haha

sementara ada mood nak main kuiz
kkdg tade mood


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 06:00 PM | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 05:55 PM
ni ngh gigih laa ni
sementara nak tunggu amek imran jap lagi
bleh laa cari clue..haha

mana yang uols tak jumpa tu, boleh tanya iols je..
iols bagi kelu senang2 jek...hihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 06:00 PM
mana yang uols tak jumpa tu, boleh tanya iols je..
iols bagi kelu senang2 jek...hihi

Hihi
Okay
Iols try dulu
Sempat lagi ni.. Last day 3/3

Tq ye spank

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 06:33 PM
Hihi
Okay
Iols try dulu

okeh yeep....
ni dah amek imran lom?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 07:21 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 06:39 PM
okeh yeep....
ni dah amek imran lom?

dah sampai umah
singgah kedai plak
nak beli roti ngn tuna
tapi xde plak
sian dia
ngh tade selera...
jap gi kot lps maghrib ajak dia gi kedai

spank layan ke drama petang2 kat tv3 ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 07:21 PM
dah sampai umah
singgah kedai plak
nak beli roti ngn tuna

iols pun baru nak cari tempat makan nih...
jem amat arini...

petang2 iols tengok cite korea sampai 730..
pastu kuar makan...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 10:39 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 07:55 PM
iols pun baru nak cari tempat makan nih...
jem amat arini...

ooo
mmg peak hour kan
nak plak for chinese
ni mmg time dorg nak dinner.

dinner kat ne tadi?


oo
yeep pun tade laa folo sgt
tgk gitu2 je
just drama cinta si wedding planner je terjebak
hahahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 10:39 PM
ooo
mmg peak hour kan
nak plak for chinese

gi makan kat area sini jugak..
tapi fes time makan kedai tu...
nasik daging merah, lembut gila daging dia...
sedap...

iols kekadang layan gak drama...
akulah balkish aritu best...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 10:48 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 10:42 PM
gi makan kat area sini jugak..
tapi fes time makan kedai tu...
nasik daging merah, lembut gila d ...

waaaa
nyum2...dap2 nya
yeep pun ske daging merah
tapi tak sume kedai reti masak
ada satu kedai tu sedap
tapi heols masak lambat
kowser nak tunggu time lapa
bleh habis air segelas.
hahahhaha



ooo
ada gak tgk cite tu
just tk tengok ending je
cm lama gak drama tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 09:20 AM | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 10:48 PM
waaaa
nyum2...dap2 nya
yeep pun ske daging merah

betul tu...kalau lambat sangat memang abes mood..
bulan lepas iols gi bukit kayu hitam...
masa lunch tu ramai sangat orang so order sampai lambat..
& siap ada order yang tak sampai pulak tu...
so mak iols, kakak ngan abang ipar bising jek...
weols laki bini kan hari2 makan luar so dah biasa ngan peel kedai makan...
weols rilek2 jek layan tv sambil sembang sambil main henpon...hihi

cite tu hepi ending...last2 balkish jumpa parents dia & deols bagi nazim ngan nadia tu rotate jaga balkish...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 11:06 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 2-3-2016 09:20 AM
betul tu...kalau lambat sangat memang abes mood..
bulan lepas iols gi bukit kayu hitam...
masa l ...

haha
kan spank..
sesetengah kedai tu..yg buat spoil service dorg
if sedap is bonus laa..tapi lau sedap n service bagus...lagi dabel2 bonus..
haha
mmg muka kita jelah yg sllu mkn situ
hahaha


ooo
si nazim tu tade anak la ye
sb lau tak silap last tgk katanya si wife miscarriage
tapi elok je kua jumpe kawan


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
yeepi_33 replied at 2-3-2016 11:06 AM
haha
kan spank..
sesetengah kedai tu..yg buat spoil service dorg

sebab tu iols akan fix tempat makan...
2-3 kedai yg dah konpom sedap...
hihi

kalau tak silap ending tu nazim ada anak...
tapi deols still jaga balkish...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 12:33 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 2-3-2016 12:21 PM
sebab tu iols akan fix tempat makan...
2-3 kedai yg dah konpom sedap...
hihi

senang kan lau dah jd regular
kita pun dah tau nak oder pe
dorg pun dah bleh agak kita nak oder pe..

oo
tapi lam drama tu ramai gak pelakon yg dh de nama kan
cm nabila huda tu..
selamba je bw watak gelandangan cmtu
kira tak memilih watak laa
ske tgk dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.132437s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list