Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46799
View
2498
Reply

[BORAK] MENGETEH @ MELAKA V34 ~ GELANDANGAN BERTEDUH

 Close [Copy link]

Author: spankee_fili       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 27-2-2016 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-2-2016 10:44 AM
bod ni pun dah lama takde yg jaga spank...
dulu ada mod midori ke apa namanya...
dia rajin buat  ...

iols ada sembang2 ngan nuyul...sheols pun bizi jugak...
tapi sheols bagi iols up kuiz silangkata tu setiap minggu...
pastu nanti sheols rate bila free...
so harapnya takla bersawang sangat bod sini...

yela kaka...kita macam gelandangan sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2016 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 27-2-2016 10:39 AM
baadshah ohhhh baadshah...abeslah stadi sampai srp jah anak iols nanti...

mzz Lily Hasya ok t ...

Dah lama mzz tak jumpa nama lily..nama bunga mmg always sweet lah

Hasya tu apa maksud dia? Ke gabungan perkataan? Mcm mzz suka nama ainsyah..gabungan ain dengan syah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2016 10:54 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 27-2-2016 10:48 AM
iols ada sembang2 ngan nuyul...sheols pun bizi jugak...
tapi sheols bagi iols up kuiz silangkata  ...

patut jarang nampak dia skrg ni...
dulu dia ada jer...

gelandangan pun gelandangan la spank...
yg penting hati kita baik...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2016 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 27-2-2016 10:52 AM
Dah lama mzz tak jumpa nama lily..nama bunga mmg always sweet lah

Hasya tu apa maksud dia? Ke g ...

sweetkan lily? sebab heols suka watak lily aldrin dalam how i met your mother...

owh aisyah tu memang feveret...tapi adik ipar iols aisyah ..
lupa dah maksud hasya tu..jap nk gugel...

Meaning of Hasya name: perfection
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2016 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-2-2016 10:54 AM
patut jarang nampak dia skrg ni...
dulu dia ada jer...


tula...dulu kalau kuiz2 nih sheols la yg first jawab kan...

betul tu kaka...yg penting kita tak kaco orang..tamo gado2...kondem2...no no no...
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2016 08:19 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 27-2-2016 10:57 AM
tula...dulu kalau kuiz2 nih sheols la yg first jawab kan...

betul tu kaka...yg penting kit ...

mmg bizi bangat kot... tu yg sekejap timbul sekejap tenggelam...
biasalah spank...kita pun bukan boleh nk hadap porem jer 24/7...

kalo  arini kita kaco org tak mustahil satu hari nanti kita kena balik...
kita kena ingat Allah tu adil...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2016 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sfhzuraz replied at 28-2-2016 08:19 AM
mmg bizi bangat kot... tu yg sekejap timbul sekejap tenggelam...
biasalah spank...kita pun bukan  ...

setuju kaka...time free layan jek forem...
time bizi tak hengat memang tak sempat la jawabnya kan...
kaka kuiz melaka dah tengok2 ke? ada soalan nak tanya tak?
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2016 08:01 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 28-2-2016 10:02 AM
setuju kaka...time free layan jek forem...
time bizi tak hengat memang tak sempat la jawabnya kan ...

porem ni utk kita suka2 jer spank...
tp sebenarnya kan...bila dah terjebak
mmg susah nk tinggalkan...

kaka dah jawab kuiz tu...
harap2 kali ni semua betul...
sb kuiz yg minggu lps ada salah rasanya...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-2-2016 02:41 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-2-2016 08:01 AM
porem ni utk kita suka2 jer spank...
tp sebenarnya kan...bila dah terjebak
mmg susah nk tinggal ...

owh...dah jawab ke...
gudluck kaka....
iols bizi sangat arini...
memang tak sempat nak menyembang....
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 08:22 AM | Show all posts
Assalamualaikum
Tumpang gak laaa

Nk tumpang lalu je
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 09:36 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 29-2-2016 02:41 PM
owh...dah jawab ke...
gudluck kaka....
iols bizi sangat arini...

mmg senang kali ni...
cuma soklan no 2 tu kena tengok result ajl satu persatu...


Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 09:37 AM | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 08:22 AM
Assalamualaikum
Tumpang gak laaa

wa'alaikumussalam yeep...
mehla join kt sini...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 10:00 AM | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 08:22 AM
Assalamualaikum
Tumpang gak laaa

haipppp...tumpang lalu je??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 10:03 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 1-3-2016 09:36 AM
mmg senang kali ni...
cuma soklan no 2 tu kena tengok result ajl satu persatu...

morning kaka...tapi selebriti melaka tak ramai...
johor pahang kl banyakla...
iols masa nak buat kuiz pun jenuh search...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 10:42 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 10:03 AM
morning kaka...tapi selebriti melaka tak ramai...
johor pahang kl banyakla...
iols masa nak buat ...

morning spank...
at least spank ada idea nk buat kuiz...
kt penang pun ada kuiz tau...
kalo nk tag kt org lain pun boleh...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 12:06 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 1-3-2016 10:42 AM
morning spank...
at least spank ada idea nk buat kuiz...
kt penang pun ada kuiz tau...

dah siap jawab dah...hihi
jap iols tag mana yang takde...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 02:12 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 1-3-2016 09:37 AM
wa'alaikumussalam yeep...
mehla join kt sini...

hihi
okay zura..

tulaaa
tadi jenjalan main game perkataan
nmpak spank wat umah borak..

sje laaa tumpang masuk jap.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 02:14 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 10:00 AM
haipppp...tumpang lalu je??


yelaaa
tumpang lalu je aa
tade org jemput masuk...










hahhaha
spank..tade air sirap ke kuih ke nasi ke apa..ke..
lapa ni....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2016 03:35 PM | Show all posts
yeepi_33 replied at 1-3-2016 02:14 PM
yelaaa
tumpang lalu je aa
tade org jemput masuk...

iols seganla nak jemput masuk yeep...
umah sendu je nih...
sekadar tempat untuk masuk bila free...
umah kita tak meriah macam orang lain...laju jek derang merempit....

ada serbuk teh ngan gula kat dapur nun,,bancuh sendirik!




Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2016 03:55 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 1-3-2016 03:35 PM
iols seganla nak jemput masuk yeep...
umah sendu je nih...
sekadar tempat untuk masuk bila free. ...

motip nak segan
yelah...tak pelah.. iols bawa diri ...

tapi sblm tu nak bancuh air dulu..


hahahahha

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080012s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list