Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
46750
View
2498
Reply

[BORAK] MENGETEH @ MELAKA V34 ~ GELANDANGAN BERTEDUH

 Close [Copy link]

Author: spankee_fili       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 20-8-2016 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 20-8-2016 10:10 AM
Malam ni kita pokus DLCW   

Semalam akak meseg meseg kawan China akak kenmain suka dia.

start dah kakratu...
tahan napassss....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2016 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
owhhhhh nape chong wei?
jangan buat meols takut..
tolonglah dapatkan gold..
nak sangat lcw dapat gold lepas dah banyak kali takde luck..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2016 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 20-8-2016 10:00 PM
owhhhhh nape chong wei?
jangan buat meols takut..
tolonglah dapatkan gold..

Akak tak sedih sgt tengok LCW semalam nak di compare kan dengan bergu kelmarin. Yang ni belom move on lagi  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2016 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
imthegirl replied at 21-8-2016 12:37 PM
Akak tak sedih sgt tengok LCW semalam nak di compare kan dengan bergu kelmarin. Yang ni belom move ...

samala..meols pun lebih terkesan ngan regu..
seolah gold dalam tangan tapi terlepas..
move on la kakratu..move onnn...
*mata masuk habuk*
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2016 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah pulak nak mengadap hari esok
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2016 08:57 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 20-8-2016 11:37 AM
umah ni jadi tempat meols berteduh bila free..
kaka kalau rumah lepas page 100 wajib bukak baru ...

dah spank yg jd TT kt sini
opkoslah byk melepak kt sini
biasanya lps cecah 100 mmg kena tutup
pastu bukak rumah baru
masalahnya mod sini lama dah tak timbul
sapa pulak nk unstick rumah ni
spank serulah nuyul tu
seru kuat2


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2016 09:01 AM | Show all posts
imthegirl replied at 22-8-2016 12:05 AM
Nyampah pulak nak mengadap hari esok

hari isnin tetap akan tiba.......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2016 09:03 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 22-8-2016 08:57 AM
dah spank yg jd TT kt sini
opkoslah byk melepak kt sini
biasanya lps cecah 100 mmg kena tutup

nuyul macam MIA jek..
agaknya dah tukar kerja ke apa kan sebab tu takleh online langsung..
so kiranya meols bukak je umah baru and stop posting kat umah ni jela ye tak?
nanti2 mod or sm close la bila dorang masuk..
kang lebih 100 pulak kena marah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2016 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 22-8-2016 09:01 AM
hari isnin tetap akan tiba.......

Hmmmmmmmm

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2016 09:53 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 22-8-2016 09:03 AM
nuyul macam MIA jek..
agaknya dah tukar kerja ke apa kan sebab tu takleh online langsung..
so ki ...

boleh jgk mcm tu spank
bukak jer rumah baru dan stop post kt rumah sini
tp tu la
sapa pulak nk cat rumah
sm mod pun takde yg lalu lalang skrg ni
mod nuyul yu majuk dgn sapa2 ke
lama nau menyepinya

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 12:44 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 22-8-2016 09:03 AM
nuyul macam MIA jek..
agaknya dah tukar kerja ke apa kan sebab tu takleh online langsung..
so ki ...

Assalamualaikum tuan rumah, hangus sudehh rumah kamuk
apa khabar? lama tak masuk sini, rindu pulak rasanya


kat mana chuols nak bergelandangan pulak pas nih?

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 12:45 PM | Show all posts

hello kak ratu

lama tak bertegur sapa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2016 03:14 PM | Show all posts
Blueberri replied at 23-8-2016 12:44 PM
Assalamualaikum tuan rumah, hangus sudehh rumah kamuk
apa khabar? lama tak masuk sini, rindu pula ...

hello dak berri..
tak pastila mana weols nak merempat pasni..
tinggal meols ngan kakratu jek yang jadi penunggu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 04:08 PM | Show all posts
Blueberri replied at 23-8-2016 12:45 PM
hello kak ratu

lama tak bertegur sapa

hello dik berrriiii

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2016 05:05 PM | Show all posts

kakratu...kita continue sms kat bod sini je ke pasni?
kalau ok, meols nak bukak rumah baru ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2016 06:05 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 22-8-2016 09:53 AM
boleh jgk mcm tu spank
bukak jer rumah baru dan stop post kt rumah sini
tp tu la

takde majuk ngan sesapa pun setahu meols..
sebab dak nuyul memang jenis pendiam orangnya..
memang bebetul bizi tu..ataupun memang dah lupa password...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:44 PM | Show all posts
spankee_fili replied at 23-8-2016 03:14 PM
hello dak berri..
tak pastila mana weols nak merempat pasni..
tinggal meols ngan kakratu jek yan ...

Buka la rumah baru

kalau ada masa pree iols datang jenguk2 sambil2 mengemas sawang2
banyak betul sawang rumah chuols nih uhuk...uhukkk
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:45 PM | Show all posts

kak ratu dah resign jadi pengulas sukan ka?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 10:47 AM | Show all posts
spankee_fili replied at 23-8-2016 06:05 PM
takde majuk ngan sesapa pun setahu meols..
sebab dak nuyul memang jenis pendiam orangnya..
meman ...

dah lama nau bizinya
dah lebih 3 bulan
ada projek besar ke yg dia buat
kalo terlupa password mmg naya tau spank
spank tak teka lg eh kt bod f1


Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 03:12 PM | Show all posts
Blueberri replied at 23-8-2016 10:45 PM
kak ratu dah resign jadi pengulas sukan ka?

Akak buat part time je sekarang
Dik peng ambil alih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085356s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list