Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25532
View
267
Reply

[MNET] I Can See Your Voice (Korean Reality Show)

[Copy link]

Author: rayhan       Show all posts   Read mode

Post time 12-3-2017 05:14 PM | Show all posts
clara_nur replied at 8-3-2017 05:09 PM
season baru ni ada tayang kt astro tak?

kat astro tak tau keluar or tak...
online dh keluar dah...

http://kshowonline.com/kshow/6519-[engsub]-i-can-see-your-voice-s4-ep.1

terasa mcm reunion turbo pun ada.. hehehe

season ni upgrade..lagi confusing coz setiap peserta ada dua identiti...

seperti biasa best..

kjk awal2 dah pecah rekod dah..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 12-3-2017 05:14 PM
kat astro tak tau keluar or tak...
online dh keluar dah...


Tak de keluar dekat astro..

Mmg kena tgk online..

Jongkook mc kan so dorg bg die honour untuk 1st epi..

Yg second epi haha ngan skull..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 12-3-2017 06:16 PM
Tak de keluar dekat astro..

Mmg kena tgk online..

aha.. salah sorg juri myung hoon..

masa kim bum soo pun 1st epi dia kena guess
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 12-3-2017 08:57 PM
aha.. salah sorg juri myung hoon..

masa kim bum soo pun 1st epi dia kena guess

Ha,masa bumsoo pun sama..

Nampak jgak myunghoon,da ade job da die

Ade jgak yg kekal dari s3..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2017 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 12-3-2017 10:14 PM
Ha,masa bumsoo pun sama..

Nampak jgak myunghoon,da ade job da die  

tu la.. tp rindu lak kat ding ding n sang min, god of music..

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 12-3-2017 11:03 PM
tu la.. tp rindu lak kat ding ding n sang min, god of music..

Haha..god of music  

Bila terkena sampai menganga dua2..tp kalo betol suka bukan maen  
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 13-3-2017 09:00 AM
Haha..god of music   

Bila terkena sampai menganga dua2..tp kalo betol suka bukan maen   ...

kjk sempat lagi perli RM...

dia kata dia ingatkan dia hampir jobless.. haha..

selambe ja
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 13-3-2017 08:49 PM
kjk sempat lagi perli RM...

dia kata dia ingatkan dia hampir jobless.. haha..

Haha,aku gelakkan aje part tu..selamba da skang hentam geng produksi RM..tgk 2d1n siap bleh calling interview lg,dlu tak bleh..

Mmg jobless la jongkook since tak de show da..kbs punya show tak sambung da kot,ade dua show die jd mc..dua2 da tak de..

RM je la harapan die..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:08 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 12-3-2017 05:14 PM
kat astro tak tau keluar or tak...
online dh keluar dah...

happy gile KJK international and teukwings decide nk subs

yg turbo reunion nyanyi lagu black cat tu..iols pulak rs nostalgic..haha..motif sbb lagu black cat ni je yg iols familiar dr turbo

salute la productions team theyall kan..gigih nk bawak fresh concept supaya viewers tk bosan..ye la dh 3 season kan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:16 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 13-3-2017 08:49 PM
kjk sempat lagi perli RM...

dia kata dia ingatkan dia hampir jobless.. haha..


baik punyaa perli..hahaha..
yela first bitter experience dpt tau kena fired dr news..

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:22 AM | Show all posts
kaeda replied at 14-3-2017 12:14 AM
Haha,aku gelakkan aje part tu..selamba da skang hentam geng produksi RM..tgk 2d1n siap bleh callin ...



CTH tu selamber jer koling KJK bape puluh kali kt 2n1d tu
KBS open sikit bab ni..tak mcm SBS..
cuma baru ni jela nmpk SBS tak cut nama CTH bila kjk mention CTH ni..

masa KJK kena fired hari tu, byk jer dpt offer job len..
cuma RM ni special kes gituuu..
ni nanti ada new show dgn mom yg dia shooting baru ni kt mesia..

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 09:28 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 12-3-2017 05:14 PM
kat astro tak tau keluar or tak...
online dh keluar dah...



mujurla ada fansite yg tolong subbing..
sbb site mcm VIU, dramafever mmg tak sub show ni..

since KJK yg jd host season baru,
me expect mgkin byk group idol 90s join skali..kekeke..

setakat ni diorg dh shooting epi HAHA dgn Skull..
pastu dgn KOYOTE plk..

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 14-3-2017 09:22 AM
CTH tu selamber jer koling KJK bape puluh kali kt 2n1d tu
KBS open sikit bab ni..tak mcm ...

Haha,2d1n ngan jongkook berpisah tiada..mmg kbs open..tak de edit pun jongkook kalo taehyun call  ..sbs je tak open..tp skang da ok la since timing RM ngan 2d1n da laen..

Dtg malaysia sbb ade shooting ke?ingat dtg bercuti je since jongkook mmg selalu bawak die bercuti luar negara..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 01:27 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 13-3-2017 08:49 PM
kjk sempat lagi perli RM...

dia kata dia ingatkan dia hampir jobless.. haha..

KJK selamba je ckp gitu...bagus arrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 02:07 PM | Show all posts
irie^nad replied at 14-3-2017 09:08 AM
happy gile KJK international and teukwings decide nk subs

yg turbo reunion nyanyi lagu bla ...

tula... sib baik fans sudi nak subs..

mcm season 1 n 2 berzaman nak tunggu org y sudi subkan...

iols suka icsyv coz variety ni unik....

iols pun tau part black cat ja coz itu y femes..siap leh hafal tarian dia...

syg mamat y kwn kjk n idol y tak femes tu tersingkir.. kalau dorg dpt p final mesti last stage grand..


Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 14-3-2017 02:07 PM
tula... sib baik fans sudi nak subs..

mcm season 1 n 2 berzaman nak tunggu org y sudi subkan... ...

Season 2 sub skit2 kan,aku tgk jgak kalo rajin kat kshow123 tu..

Kesian sgt idol yg tak femes tu,baru debut kot tahun lepas..tak ramai org kenal tp kat music show aku tgk ade je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 03:05 PM | Show all posts
kaeda replied at 14-3-2017 02:40 PM
Season 2 sub skit2 kan,aku tgk jgak kalo rajin kat kshow123 tu..

Kesian sgt idol yg tak femes t ...

season 1 n 2, aku tgk semua..kebetulan tayang kt tv9 tahun lepas...

aku pun racun office mate aku tgk sekali...

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 03:08 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 14-3-2017 02:07 PM
tula... sib baik fans sudi nak subs..

mcm season 1 n 2 berzaman nak tunggu org y sudi subkan... ...

aah..kalau dpt yg hoobae heolss tuh mesti memorable..suara heols pun boleh thn..kekdahnya KJK dh set mata heolss kat round girl tu
yg idol tu dh la ensem..tp iols lg kagum mcm mn production team boleh cari muka hampir sbijik cenggitu..terkujat jap heols..ada sket2 mcm sung hoon..tp lg ensem dr sung hoon

yg season 2 dh ada sampai ep 7.uols dh tgk ep 7? iols suka ep 7 (kim jo han) ni sbb ada satu peserta yg iols suka sgt suara heols..heols penyayi OST..OST heols yg femes cite spring day (jo in sung, ji jin hee, go hyun jung)..lps iols tgk ep tu baru iols tau heols rupa2nya yg nyanyi salah satu OST heartless city
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 14-3-2017 03:05 PM
season 1 n 2, aku tgk semua..kebetulan tayang kt tv9 tahun lepas...

aku pun racun office mate a ...

Aku tak tgk kat tv..ade mood baru la tgk season 2..tp season 3 mmg abes la,gara2 astro bg free..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 03:25 PM | Show all posts
kaeda replied at 14-3-2017 03:11 PM
Aku tak tgk kat tv..ade mood baru la tgk season 2..tp season 3 mmg abes la,gara2 astro bg free..

aha..season 3 pun sama habis tgk sebab astro bagi free ...

puas hati tgk..

paling epic y pelajar medical .. siap atas stage buat cpr lagi. y lawak kwn dia y diambang kematian tiba2 join sekali.. haha..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103934s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list