Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
403060
View
1565
Reply

All about jutawan Haleem Khan tokey tudong lofake, bini nya mau di panggil datin

  [Copy link]

Author: bioessence       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-2-2016 06:28 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:10 PM
brown_pupil replied at 16-2-2016 05:22 PM
Bukan ker org tua dlm gambar tu memang TDM?? Lopa fefeeling atoknya TDM ker?


Aikkkk.....tapi ni tdm kan? Yg tengah cakap dgn halim dan ismail tu. Ismail yg blkg halim tu. Masa ni lofa baru jadi artis kot

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 06:53 PM | Show all posts
bioessence replied at 16-2-2016 12:36 PM
Ni pic last yr soon after benteng rumah datuk Seri Ismail roboh. 5 jentolak OK? Bayang kan je lah... ...

rumah ismail neh kat jalan jaya kluang tu kan?
yg berapa tingkat ntah siap berlif bagai.
area cina2 orka sahaja duduk situ.

tapi ismail neh bukan kawin lebih dr satu ker? ker i salah org. sebab kalau bangla orka kat kluang dia sahajalah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 07:09 PM | Show all posts
itik_kuning replied at 16-2-2016 10:43 AM
bukan ke ayah dia dah meninggal? wallahualam

sebab iols pun dengar2 dari orang setempat

Aku tunggu  tokseh2 pasir mah daley ni kasik throwback sebelum mak dia kawin halim.
...takda satu reference pon pasal asal usul bapak dia, hidup ker mati...
Dlm ramai adik beradik tu pon...sorang pon tak mention pasal bapak kandung. Mcm tak wujud. Misteri sungguh.


Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
jadi gosip dulu2 pasal bapa retis wanita yg baru terima anugerah ada kebenaran la jugak???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2016 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
matjenin replied at 16-2-2016 07:09 PM
Aku tunggu  tokseh2 pasir mah daley ni kasik throwback sebelum mak dia kawin halim.
...takda sat ...

Hendak ke dia show off ayah melayu dia? Ayah tiri, walaupun bangla ic merah, banyak duit wwooi.....ada 4 juta pati bangla, satu kepala sindiket ni kelepet usd8k so kira je lah kutipan mereka.....skrg bila ada MOU dgn bangladesh G2G dan majikan register terus dgn kdn, mcm2 zahid hamidi kena fitnah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2016 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
orlanda replied at 16-2-2016 06:53 PM
rumah ismail neh kat jalan jaya kluang tu kan?
yg berapa tingkat ntah siap berlif bagai.
area ci ...

Betul la jalan jaya
Org johor ke?
Cer repot kat Sultan kasi sepak sikit ismail ni
Mcm Sultan dulu sepak MB dulu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2016 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-2-2016 07:56 PM
jadi gosip dulu2 pasal bapa retis wanita yg baru terima anugerah ada kebenaran la jugak???

Ye tu gosip tentang ayah tiri dia. Cer tepek tred tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 08:45 PM | Show all posts
emm .. now it makes sense la pasal gossip dgn sultan dulu ...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 09:31 PM | Show all posts
oo halim ni selalu berkuntum kat village park..selalu nampak dia kat situ.. cek penyata kewangan kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:13 PM | Show all posts
airisa replied at 16-2-2016 08:45 PM
emm .. now it makes sense la pasal gossip dgn sultan dulu ...

betul ke propa dgn sultan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 16-2-2016 05:22 PM
Bukan ker org tua dlm gambar tu memang TDM?? Lopa fefeeling atoknya TDM ker?

Aa..ni mmg TDM..TDM katanya suka makan situ... tapi atok dia pun muka ala2 TDM  tapi bukan dal gmbr ni la
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 01:28 AM | Show all posts
bioessence replied at 16-2-2016 12:41 PM
Dia pegang duit laki kot mcm datin Seri rahayu ni ek?

pelik la sultan leh x dgr cite pasal dia..rumah mengalahkan istana..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 08:17 AM | Show all posts
brown_pupil replied at 16-2-2016 11:16 AM
korang ingat pasir mas ni sekangkang kera je ke besarnya sampai everybody knows everybody..?
...

lolllll.....

family lopa tu mmg dah sedia di kenali kat pasir mas tu kaka

thats y iols suruh tanya org2 pasir mas

sape tak kenal nenek lopa tu n geng2 tokseh pasir mas

tokseh pasir mas ni ore sohor lagi2 mak lopa tu cantik zaman mudanya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 08:19 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-2-2016 10:13 PM
betul ke propa dgn sultan tu?

tak betul cerita nya

mmg propa aje dari belah dia la kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 08:26 AM | Show all posts
Edited by brown_pupil at 17-2-2016 08:29 AM
itik_kuning replied at 17-2-2016 08:17 AM
lolllll.....

family lopa tu mmg dah sedia di kenali kat pasir mas tu kaka

Dia ni Pasir Mas kat area mana exactly? family2 prominent kat Pasir Mas tu mostly bersangkut paut - sedara jauh2.
Nanti la aku try recce2 dgn kazen aku yang still ada kat sana.. jgn tetiba ada sangkut paut dgn family line aku dah ler.

Btw, kadang2 the younger generations pun x kenal siapa nenek sedara dia bagai..contohnya aku la. Family line belah mak aku, aku cuma kenal yang rapat2 je. Kalau ikut dia balik kampung, total lost aku.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 09:38 AM | Show all posts
brown_pupil replied at 17-2-2016 08:26 AM
Dia ni Pasir Mas kat area mana exactly? family2 prominent kat Pasir Mas tu mostly bersangkut paut  ...

tok seh buke woris dengan family2 ore pasir mas hok lain kaka

kito ore pasir mas ni kebanyokke alik arab n siam nun

btw, family iols pun dari pasir mas

dari bandar pasir mas sapa ko pohon tanjung nuh woris ambo
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 10:00 AM | Show all posts
itik_kuning replied at 17-2-2016 09:38 AM
tok seh buke woris dengan family2 ore pasir mas hok lain kaka

kito ore pasir mas ni kebanyokke  ...

owh gitu...

I still have few relatives yang masih tinggal kat pasir mas, tapi bukan directly related la. most of my uncles and aunties pas grad, terus pindah dok KL or KB. Kalau ko biasa makan kat kedai kak Ti dekat ngan pasar pasir mas tu, tu one of my relatives la..

Tapi nama tok seh tu nanti i try to ask around.

Btw, leh tak kalau aku nak speku bapak kandung lopa tu ada suku sakat ngan family mak lopa jugak. Sebab kalau area pasir mas ni, memang biasa kawen sepupu. That's why semua org diam jer bila kuar citer pasal pak kandung lopa.

And.. aku tak terkejut kalau pak tiri lopa ni still nak ke mak lopa walaupun janda anak 5. Aku x tau la hot market ke, atau memang sebab mak lopa cantik ker.. tapi janda pasir mas memang laku. Bukan sesuka hati nak cakap.. benda ni penah jadi dlm family aku.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 10:30 AM | Show all posts
Edited by itik_kuning at 22-2-2016 09:34 AM
brown_pupil replied at 17-2-2016 10:00 AM
owh gitu...

I still have few relatives yang masih tinggal kat pasir mas, tapi bukan directly re ...
dabel post
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2016 10:43 AM | Show all posts
311gurl replied at 17-2-2016 01:28 AM
pelik la sultan leh x dgr cite pasal dia..rumah mengalahkan istana..

Pertama, johor tu byk rumah besar. Kalau tak ada kes benteng pecah ke, terbakar ke....mmg senyap la. Lagi2 bangla ni mmg ada kes besar tentu ler low profile semampu boleh
Kedua, Ismail bangla banyak. Berpuloh ribu yg ngaku karang. Pic lalkhan bros tu pun baru je ada..... I know putri nurathira, u r reading but it is not from yr fren ye.
Ke3, dapat tangkap pun buang masa jer nanti AG kata tak ada kes....AG dulu lah hehe

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 11:06 AM | Show all posts
kohkoh
kusangka paki rupanya bangla
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081274s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list