Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
401988
View
1565
Reply

All about jutawan Haleem Khan tokey tudong lofake, bini nya mau di panggil datin

  [Copy link]

Author: bioessence       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-2-2016 04:03 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:08 PM
pearl.silver replied at 15-2-2016 11:35 AM
Iols suka tred ni..
Selama ni iols igt pakcik n makcik yg tua tu laa mak ayah lopa...hihi..maafkn i ...


Syed Mokhtar shah bin Syed nor ni ada adik, syed azmin Mohd nusrin @syed nor.  Agak2 ni pure arab ke bangla lahir jumaat?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2016 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 15-2-2016 03:26 PM
bukan ada sorang lagi kakak/adik tiri lofa yg mak lain yang muka paki lebih ke arah khan itu.

Anak ayah tiri dari pernikahan dulu dgn seorg janda anak lelaki satu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 04:17 PM | Show all posts
apa2 pun kakak sebenar nya lebih bermenat nak kenal bapa asal sheols...
adakah perceraian ibu sheols dgn bapa asal bukan perceraian yang baik2?
sebab macam adik beradik sheols tak rapat dengan bapa asli kan?

akak syak mohd noor itu memang melayu asli sbb adik beradik lofa yang non khan memang banyak gene melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 04:44 PM | Show all posts
bioessence replied at 15-2-2016 04:05 PM
Anak ayah tiri dari pernikahan dulu dgn seorg janda anak lelaki satu

Pehh dahsyat ye.. Tp karatz kata lopa kaya bebenor.. Igtkan pakistan rupanya bangla pk tirinya.. Betulla pak tiri dia kwen janda ek sbb athirah ada abg gak.. Dhsyat halim khan.. Mgkin ni nk dpt pr la dulu2... Tp adik lopa tu eksen benor claim lgsung xde darah melayu teringin nk tgk ic dia letak melayu ke bangla
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 04:46 PM | Show all posts
Changa replied at 15-2-2016 03:29 PM
rumah family lofa kat kg pun tak mewah pun sis..
biasa2 jah.

Tulah.. Ak rs fmly belah mak dia xdela susah tp senangla jugak.. Nak kata mewah bebenor lahir2 mmg silverspoon tu xla kut... Aah beb aku teringin nk tau pak kandung dia.. Malu ke kalo pak dia da kwen baru mestila ada adk brdk lain gak.. Adk brdk kandung sbb pak sama kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 04:48 PM | Show all posts
tomatome replied at 15-2-2016 04:46 PM
Tulah.. Ak rs fmly belah mak dia xdela susah tp senangla jugak.. Nak kata mewah bebenor lahir2 mmg ...

akak syak mak sheols cerai secara tak baik kot? ala2 di abai kan ke gitu lepas cerai adik beradik sheols?

of course budak2 akan rasa bitter dengan ayah kandung kalau mereka lehat ibu mereka sorang2 jah terkontang kanting membesar kan mereka.

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 04:49 PM | Show all posts
owhhh tu pak tiri lofa
cam poremer lain, ana pun teringin nk taw dan nk tgk pak lofa yg betul
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 04:59 PM | Show all posts
bioessence replied at 15-2-2016 03:54 PM
Ada pic Jamal pak tongko tu? Bukan semua kow tim sesama umno ye. Semlm ecamudin ada di Kluang for  ...

alamak beb.. bersepah2 muka si jamal tu dalam forum ni. Ala.. si jamal lembu tu.. malas pulak aku nak menempek muka si banjar totok tu

Kesahnya sebelum mamat ni up menjadi pencacai si najib, dia biz partner dgn si Mail ni bawak masuk bangla. So bila bangla2 ni datang, bersepah2 la dia org ni kat opis si Jamal, jadi kuli buat keje2 kanopi dia dulu. Mail ni jarang datang opis.. sekali sekali ja. Kalau dtg KL pun sebab nak uruskan bangla2 ni la. Penah sekali tu ada bangla baru masuk buat perangai xnak keje. Bangla tu rasa tertipu sebab sebelum datang mesia offer keje lain, bila dtg sini kena keje lain. Sekali mail datang umah kongsi bantai bangla tu separuh mati..

Imagine..this was 9-10 yrs ago. Dari dulu dia mmg dah buat keje2 import bangla ni. Dari dulu pun dia memang dah kaya sebab wat keje2 ni. Side bisnes lain x pula diketahui, tapi rasanya banyak lagi keje2 dia org. Memang adik beradik dia ni senyap2 jer.. tapi xde plak Mail tu malu nak ngaku dia bangla.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 05:14 PM | Show all posts
Changa replied at 15-2-2016 04:48 PM
akak syak mak sheols cerai secara tak baik kot? ala2 di abai kan ke gitu lepas cerai adik beradik  ...

Mungkin la kut... Dats y depa x peduli pn pak dia.. Eemm misteri betul pak dia pun x penah kua media claim as pak lofa mcm sesetengah artis tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2016 06:54 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:08 PM
brown_pupil replied at 15-2-2016 04:59 PM
alamak beb.. bersepah2 muka si jamal tu dalam forum ni. Ala.. si jamal lembu tu.. malas pulak aku  ...


m.utusan.com.my/berita/jenayah/datuk-seri-antara-dalang-sindiket-pekerja-asing-1.170863
Patut di sumbat seumur hidup dlm penjara....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2016 07:05 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:08 PM
brown_pupil replied at 15-2-2016 04:59 PM
alamak beb.. bersepah2 muka si jamal tu dalam forum ni. Ala.. si jamal lembu tu.. malas pulak aku  ...


9 - 10 yrs ago. Maybe he is chubbier then than now. Rasa nya masa ni Ameera 5 yrs old? Skrg Ameera 15 ka

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 08:11 PM | Show all posts
bioessence replied at 15-2-2016 06:54 PM
m.utusan.com.my/berita/jenayah/datuk-seri-antara-dalang-sindiket-pekerja-asing-1.170863
Patut di  ...

Menarik info kau. Keep em coming. Aku pon tunggu citer sesapa yg tau pasal bapak kandong Neelofa. Gila punya airtight. Imbas muka pon takda. Takda org Pasir Mas ker kat sini...

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 10:43 AM | Show all posts
bukan ke ayah dia dah meninggal? wallahualam

sebab iols pun dengar2 dari orang setempat

kalau nak tau lebih lanjut, cari lah kawan2 tokseh pasir mas, tokseh machang n tokseh jertih










Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 11:16 AM | Show all posts
korang ingat pasir mas ni sekangkang kera je ke besarnya sampai everybody knows everybody..?

kalau family si lopa ni jenis very2 prominent family maybe la orang kenal. tapi kalau mak dia setakat orang2 biasa (means xde relationship dengan pihak istana), chances to dig out cerita2 panas susah la sikit. Even prominent families pun ada gossip, tapi yang tau cuma family2 members sahaja and they are very mum about it.

Kalau area pasir mas, selalunya perempuan2 yang kaya adalah sebab 1) family dia dah sememangnya kaya 2) laki dia kaya. Kalau zaman nenek aku dulu, mereka biasanya kaya sebab involve dengan kedai2 emas..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 11:18 AM | Show all posts
Aku speku la... Mak lopa ni memang dari family kaya.. sebab tu pak tiri dia sanggup nakkan janda anak 5. From there, naik sikit2..means buat bisnes sikit2 sampai la dah kaya mcm sekarang ni. Baru sekufu dgn mak lopa..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 15-2-2016 03:22 PM
akak syak family mak lofa itu tahap biasa2 jah... tak miskin dan tak kaya raya gitu konsep nya...
...

Yup. Maybe spesis orang senang. Tapi idaklah like kayaaaa gila. Hahaha. Tapi cukup senang la sampai mampu naik business class seats pi yurop sana. Kekkekkekk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2016 12:53 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:09 PM

Masa kes kubor besar rohingya/bangla dulu ada sok sek, Kelantan ada lah laluan utama sindiket dagang manusia ni...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 02:01 PM | Show all posts
lionsleepin replied at 16-2-2016 12:36 PM
Yup. Maybe spesis orang senang. Tapi idaklah like kayaaaa gila. Hahaha. Tapi cukup senang la sampa ...

bukan ke atok derang kat pasir mas tu ade kedai kain.. kategori org senang gak la..org biz kain ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2016 04:15 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:10 PM
hidet replied at 16-2-2016 02:01 PM
bukan ke atok derang kat pasir mas tu ade kedai kain.. kategori org senang gak la..org biz kain ni ...


Muka atok lofa mcm tdm. Masa ni mungkin lofa baru lepas spm. Dengar lofa ada minta biasiswa petronas tapi gagal. Tak cukup spec ler tu ....by the book betul Petronas ni ye

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 05:22 PM | Show all posts
bioessence replied at 16-2-2016 04:15 PM
Muka atok lofa mcm tdm. Masa ni mungkin lofa baru lepas spm. Dengar lofa ada minta biasiswa petron ...

Bukan ker org tua dlm gambar tu memang TDM?? Lopa fefeeling atoknya TDM ker?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.840454s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list