Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
402451
View
1565
Reply

All about jutawan Haleem Khan tokey tudong lofake, bini nya mau di panggil datin

  [Copy link]

Author: bioessence       Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2016 12:08 PM | Show all posts
bioessence replied at 14-2-2016 11:19 AM
Masa nabila nikah, siapa wali? Begitu juga siapa wali masa nellisa nikah? Ayah tiri tak bole jadi  ...

Kalo halim bukan bapa kandung xkn la depa nak declare as pk tiri mesti lg bangga ngaku tu pak betul depa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2016 12:09 PM | Show all posts
nazadiyah replied at 14-2-2016 12:00 PM
Serabut tgk rambut dan jambang dato halim.  Masam je rasa.

Tp in real life pak dia segak.. Nmpk cam org muda ngan style rmbut camtu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2016 02:58 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:05 PM
tomatome replied at 14-2-2016 12:08 PM
Kalo halim bukan bapa kandung xkn la depa nak declare as pk tiri mesti lg bangga ngaku tu pak betu ...


Awat Nellisa up status nazim haqwani ni masa kes mh370. Bini ketua pemuda umno  keningau ni syiah ke? Nama neelofa pun nama iran

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2016 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Typo haqqani not haqwani.
Dari tarikat Naqsyabandiah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2016 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan syiah nazim haqqani kn ..diorg kt cyprus bukan iran
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2016 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:06 PM
pocongkiutss replied at 14-2-2016 03:40 PM
Bukan syiah nazim haqqani kn ..diorg kt cyprus bukan iran


Ini tarikat zikir menari2, sembah kubor, cium kaki tok guru dan nazim ni bersalam dgn wanita yg bukan muhrim. Tarikat ni dah di haramkan jakim

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2016 05:42 PM | Show all posts
Hensem mamat depan tu kan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2016 09:41 PM | Show all posts
Berita Minggu Ahad, 20 dec 2015. Diaorg ni licik. Banyak tricks

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2016 10:03 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:06 PM

Get the drift?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 14-2-2016 05:35 PM
Berbalik kpd Lal Khan brothers, yg ini datuk Seri ismail yg benteng rumah nya di johor, pecah....ter ...

ada kaitan dgn bangla 1.5 juta ke?
dahlah pak menteri duk wat kenyataan cabar belia wat kerja kotor cuci longkang. panas hati rakyat weh, kera di hutan disusukan. rakyat tempatan tak dpt kerja.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2016 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-2-2016 01:12 AM
ada kaitan dgn bangla 1.5 juta ke?
dahlah pak menteri duk wat kenyataan cabar belia wat kerja kot ...

Ada kaitan. Bangla sebelum g2g di bawa oleh sindiket dagang manusia yg kaut untung melalui kesempitan hidup org lain. Pati ini dtg tanpa kerja menanti.
Sementara itu, Bangla yg dtg ke sini selepas MOU hanya mereka yg SAH di hantar dan tertakluk kpd keperluan pekerjaan. Tujuan nya mengurangkan lambakan pati yg merebut kerja rakyat tempatan. Pati2 ini akan di hantar pulang
Semlm masuk berita tv3 kan, tpm di selangor
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Lofa sekolah sri bistari, sri damansara ye dulu. Tu sekolah private. Loaded la dia dari kecik dah masuk skolah swasta
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka tred ni..
Selama ni iols igt pakcik n makcik yg tua tu laa mak ayah lopa...hihi..maafkn i..sbb kdg2 je nmpk gambar2 lopa n family..x folow rapat pun..

Baideway, iols nk minta pencerahan...
Klu ayh tiri lopa ni keturunan bangla...syed bukhari tu pun bangla ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 01:43 PM | Show all posts
bioessence replied at 14-2-2016 05:35 PM
Berbalik kpd Lal Khan brothers, yg ini datuk Seri ismail yg benteng rumah nya di johor, pecah....ter ...

Si Mail ni dah lama pun buat keje2 bawak masuk bangla.. baru sekarang dia org ni nak kecoh ke? Partner in crime dia si Jamal pak tongko tu.. pencacai umno gak.

Ingat dulu ada staff jamal cerita, rumah si mail kat jb tu punya la besar gedabak..sampaikan toilet dia punya besar sampai boleh main kejar2. Tapi kalau jumpa si mail ni depan2, senyap jer. Dorang adik beradik ni memang jenis masuk mesia pastu kawen dengan pempuan local gamaknya. Bini si mail ni pun melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 03:13 PM | Show all posts
akak pun ingin tahu apa business heshe??
pernah nampak kat village park,, gaya memang sempoi gila kot?takde style2 orang kaya pun..
pakai t shirt dgn short gitu jah

ke memang keturunan heshe ini kaya raya inherit turun temurun gitu..
ala2 stok2 makan duit dari passive investment jah??
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 03:19 PM | Show all posts
adeqbelon replied at 10-2-2016 02:17 PM
ada lagi rasanya sbb pernah tengok gamba dia bersama ayahnya masa ada kenduri kat singapore taun l ...

ada pic? entah itu atok sheols kot?
so far akak tak pernah lagi tengok gambar ayah sheols??
bukan kah masa kakak sheols kahwen pun yg jadi wali bukan bapa sheols??
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 03:22 PM | Show all posts
lionsleepin replied at 11-2-2016 08:30 AM
Neeloppak ada 6 biological siblings ke

Umak aihh. Hebat jugak mak dia. Janda anak 6 pun ada org ...

akak syak family mak lofa itu tahap biasa2 jah... tak miskin dan tak kaya raya gitu konsep nya...
tengok rumah atok sheols pun takde la super mewah kan? biasa2 jah konsep nya
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 03:26 PM | Show all posts
bioessence replied at 11-2-2016 02:19 PM
Dia ngaku dato. Biar dulu lah. Jan lepas kan byk masuk paper pasal fake datoship. Tak ada istiadat ...

bukan ada sorang lagi kakak/adik tiri lofa yg mak lain yang muka paki lebih ke arah khan itu.

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 03:29 PM | Show all posts
tomatome replied at 11-2-2016 08:54 PM
Betulla ameera ni... Owh maksudnya syed mokhtar tu pak sedara halim khan la ye... Tp kalau tgk lif ...

rumah family lofa kat kg pun tak mewah pun sis..
biasa2 jah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2016 03:54 PM | Show all posts
brown_pupil replied at 15-2-2016 01:43 PM
Si Mail ni dah lama pun buat keje2 bawak masuk bangla.. baru sekarang dia org ni nak kecoh ke? Par ...

Ada pic Jamal pak tongko tu? Bukan semua kow tim sesama umno ye. Semlm ecamudin ada di Kluang for cny. Aku ada pic rumah Ismail ni. MO biasa, rumah nama bini. If u read article BMinggu yg I tepek atas tu, bangla2 ni berlindung di blkg perniagaan sah cthnya buka kedai tudung nama naelofart...
As u know Ismail dan halim ni penduduk tetap (pr) ada ic merah, tidak bole mengundi sebab bukan rakyat. Mereka gunakan kemudahan ini utk keluar masuk Msia. Msia champion human trafficking kat dunia ni pun jasa mereka la. Mau2 dah 20 tahun buat kerja ni. Kalau satu kepala mereka kelepet usd8k, kira je la berapa income jadi ejen haram. Yg kesian pati yg tersadai nak balik bangla tak ada duit, tanah dan rumah pula dah tergadai...
Same day 20 dec, selain BM kat MM pun ada cerita sama front page

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083681s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list