Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
403061
View
1565
Reply

All about jutawan Haleem Khan tokey tudong lofake, bini nya mau di panggil datin

  [Copy link]

Author: bioessence    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-2-2016 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:02 PM
taksukapeanut replied at 11-2-2016 04:57 PM
littlemisskhan yang mana satu?
mungkin mak si lopak ni kawin ngan bapak tiri dia ni dah lama..aga ...


Mak neelofa janda kejap je kan dlm 2 tahun gitu masa aqief kecil. Ni ha rrphantom jalan memalam bawa ameera

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 01:27 PM | Show all posts
bioessence replied at 12-2-2016 12:37 PM
Mak neelofa janda kejap je kan dlm 2 tahun gitu masa aqief kecil. Ni ha rrphantom jalan memalam ba ...

Ni betul2 ronda area dpn umh..umh depa betul2 sbrg jln sek ttdi tu.. Tp kalo nk dtg umh depa kena parking tp jln.. Laluan msuk depan umh sempit sgt 1 way satu keta je blh jln.. Kalo dr masjid tmpt pondok guard x silap umh depa no 3 dr kiri.... Lot banglo.. Lorr mak halim org bangladesh ke mati2 igt pakistan.. Mak dia kwen melayu la agaknya ek
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 01:40 PM | Show all posts
bioessence replied at 12-2-2016 12:18 PM
Ye syed mokhtar tu bapa sedara kpd halim. Emak halim akak syed mokhtar tu bukan warga negara malay ...

Yang bapak neelofa peluk tu anak dia jugak ke?

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 01:41 PM | Show all posts
Semalam kot aku nampak Bee Khan bergambar dengan pemili neelopa ni. Diaorang ni berkait jugak ke? Sama-sama khan gitu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2016 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cepheid replied at 12-2-2016 01:41 PM
Semalam kot aku nampak Bee Khan bergambar dengan pemili neelopa ni. Diaorang ni berkait jugak ke? Sa ...

Share pic pls. Yg aku tahu bapa tiri neelofa dan adik beradik nya bukan warga malaysia tapi bertaraf pr berdasarkan statement tpm kita. Tu biar dulu lah....i ni tunggu para penggosiper yg lain

Related ke tidak tak sure...bukan bee khan ni comolot dgn fazura ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 02:01 PM | Show all posts
bioessence replied at 12-2-2016 01:57 PM
Share pic pls. Yg aku tahu bapa tiri neelofa dan adik beradik nya bukan warga malaysia tapi bertar ...

Aku check balik dah tak de plak. Dia dah delete kot.

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 05:41 PM | Show all posts
20 tahun lps mama lopa masih janda
digosipkan dgn bapa pd bff vivy
org senegeri
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 05:41 PM | Show all posts
amboi kaya makai
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 06:52 PM | Show all posts
lifestyle of the rich and famous
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 11:06 PM | Show all posts
smeetasmitten replied at 12-2-2016 05:41 PM
20 tahun lps mama lopa masih janda
digosipkan dgn bapa pd bff vivy
org senegeri

Nuar muso ? Haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2016 12:16 AM | Show all posts
tomatome replied at 12-2-2016 01:27 PM
Ni betul2 ronda area dpn umh..umh depa betul2 sbrg jln sek ttdi tu.. Tp kalo nk dtg umh depa kena  ...

Lalkan tu ummah bangla so tak ada nya bapa halim melayu. Itu rumah Halim, ini pula rumah Ismail di Kluang. Retainer wall runtuh sebab hujan turun tak berhenti tahun lepas. Cer bandingkan dgn mpv putih tu...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2016 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
danialbb replied at 12-2-2016 06:52 PM
lifestyle of the rich and famous

Infamous halim, ismail and khalid
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2016 01:08 AM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:03 PM

The other bro, former MD of johor port after MMC took over from JCorp, state govt investment arm

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2016 03:22 AM | Show all posts
Aku interested nak tau pasal ayah kandong neelofa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2016 12:48 PM | Show all posts
bioessence replied at 13-2-2016 11:32 AM
Tunggu la if ada yg tahu. I am sure he is an honest malay man. Bapa tiri neelofa ni once was  a pe ...

For real??? Tapi kt board lofa dl ckp yg depa adk brdk dah mewah sejak sekolah sbb pak tiri dia.. Tgk gambo diorf wkt kecik pn da tgal kt umh banglo ttdi nun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2016 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tomatome replied at 13-2-2016 12:48 PM
For real??? Tapi kt board lofa dl ckp yg depa adk brdk dah mewah sejak sekolah sbb pak tiri dia..  ...

Ismail is even richer. Rumah kat Kluang, sg petani, tmn duta dan country height. Tapi he plays smart, ada yg di flip. So dia bole berada di mana2. Di kedai kereta tu tak sure siapa stays longer tapi kalau tgk umur athisa dan kes 20 tahun dulu masa emak nya kejar nuar musa so rasa nya halim ada di Kelantan by 1995. Kalau tak mana bole berjodohan kan?
Asal SM dulu ialah peniaga beras seludup dari siam so sure halim ni tolong pak cik. Neelofa pindah KL bila Emak dia kawin halim kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2016 01:50 AM | Show all posts
bioessence replied at 13-2-2016 01:32 PM
Ismail is even richer. Rumah kat Kluang, sg petani, tmn duta dan country height. Tapi he plays sma ...

Banyak gak kau tau pasal depa ye,. Tapi pelik gak karat lopa xde ke nak masuk sini share info sikit2... Misteri betul background depa... Pak kandung dia langsung x tau muka.. Ada ckp pak kandung dia pun kaya ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2016 08:10 AM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:04 PM
tomatome replied at 14-2-2016 01:50 AM
Banyak gak kau tau pasal depa ye,. Tapi pelik gak karat lopa xde ke nak masuk sini share info siki ...


Itu la heran. Tred dah seminggu, masih pg3. Tak kan karats tak perasan ke mmg hanya utk backing neelofa and hammer their so call brand of truth to readers. Awat tak mahu share info. Ke karats lofa hanya tahu show off gangsterism.
Ha ini pengakuan neelofa sek rendah di Kelantan. Athisha lahir di mana? Emak nya nikah halim tahun 1997



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2016 11:19 AM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:04 PM
Thara replied at 11-2-2016 01:32 PM
cuba tepek muka ayah kandung patutlah muka lofa cam ada kemelayuan sikit ek


Masa nabila nikah, siapa wali? Begitu juga siapa wali masa nellisa nikah? Ayah tiri tak bole jadi wali. Kesian Tok kadi....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2016 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Serabut tgk rambut dan jambang dato halim.  Masam je rasa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077553s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list