Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
401969
View
1565
Reply

All about jutawan Haleem Khan tokey tudong lofake, bini nya mau di panggil datin

  [Copy link]

Author: bioessence       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2016 09:52 AM | Show all posts
yelah anyone ada info pasal background bapak tiri lofa ni.
bisness apa pun kita tak tau hehe
yg tau co-owner village park je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2016 01:17 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 01:57 PM
tomatome replied at 10-2-2016 04:55 PM
Mungkinla dia byk jd sleeping partner... Ayah dia ada anak sblum kwen ngn mak lofa putri nurathira ...


Sleeping partner as shareholder ada carian nya di roc. Legit coy bayar tax tu semua, if taxable la. Lalkhan brothers ni lagi 2 tu khalid Khan lalkhan dan Ismail Khan lalkhan. Berniaga sama2 but hardly mention anywhere. Secretive gitu. Tapi Halim ni selalu invest kat anak2 kan? Pandai berniaga, asyik untong je. Kalah O&G. Lofa ni semestinya belajar bisnes ethics dari pak tiri. Lanje pics dulu....kasih sayang seorg ayah. Ayah lain tak mcm ayah depa





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 01:24 PM | Show all posts
bioessence replied at 11-2-2016 06:05 AM
Kan? Neelofa n sisters mcm tak mo ngaku ada ayah kandong je....ialah ayah kandong bukan org kaya s ...

Yup ni lah athira tu rupa cam ameera sebijik tp yg laki xda rupa anak khan.. Misteri gitu dan betul ke halim khan ni datuk?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 01:32 PM | Show all posts
cuba tepek muka ayah kandung patutlah muka lofa cam ada kemelayuan sikit ek
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 01:51 PM | Show all posts
very low profile ayahtiri nya..untung dapat ayah tiri gitu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2016 02:19 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:01 PM
tomatome replied at 11-2-2016 01:24 PM
Yup ni lah athira tu rupa cam ameera sebijik tp yg laki xda rupa anak khan.. Misteri gitu dan betu ...


Dia ngaku dato. Biar dulu lah. Jan lepas kan byk masuk paper pasal fake datoship. Tak ada istiadat bayar je. Tahu ke dia protocol istiadat pengurniaan bintang kebesaran dan masuk istana? Abang dia datuk Seri ada lah.....tapi tu pun dlm siasatan. Ini abang adik dgn athira

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 02:42 PM | Show all posts
bioessence replied at 11-2-2016 02:19 PM
Dia ngaku dato. Biar dulu lah. Jan lepas kan byk masuk paper pasal fake datoship. Tak ada istiadat ...

Yg kanan tu adk brdik halim khan ke?? Nmpk athirah ni akn selalu follow pak dia bila fmly ni bcuti yela ank kandung sendiri kan tp abg athirah ni xde pulak bukan ank nya la kut.. Pastu pelik bila raya halim khan akn raya bwk anak2 kandung asal blk kedah tp mak lofa adk brdk blk kelate.. Awak x raya sekali.. Misteri tp bminat nak tau huhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
lionsleepin replied at 11-2-2016 08:30 AM
Neeloppak ada 6 biological siblings ke

Umak aihh. Hebat jugak mak dia. Janda anak 6 pun ada org ...

Yg meols tahu le (kalo salah..maapkan meols)
1. Saradinna mohd noor - x lawa mana pun
2. Noor nabila mohd noor - gesel2 pipi dgn nanas
3. Noor neelofa mohd noor - OMG OMG ke hulu ke hilir
4. Noor nellisa mohd noor - kawen dgn sabahan kaya
5. Adik lelaki...x ingat nama..tp stadi kt OZ

Setahu meols, ni je siblings sama bapak and sama emak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 04:29 PM | Show all posts
rezeki ........
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-2-2016 03:59 PM
Yg meols tahu le (kalo salah..maapkan meols)
1. Saradinna mohd noor - x lawa mana pun
2. Noor na ...

HahaHa. Tersembur aku baca description chuols. Aku nak tanya lagilah. Siapa rajin jawap sila. Haha

So, bila masa pulak mama lopak kawen dengan step dad dia. Kiranya lopak ni membesar kat kelantan ke zaman dolu. Tapi family dia bukan stok urban speaking enggrishhh macam vivy tu ke speak kelate ke camne.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
lionsleepin replied at 11-2-2016 04:29 PM
HahaHa. Tersembur aku baca description chuols. Aku nak tanya lagilah. Siapa rajin jawap sila. Haha ...

X tahu le noks bilamasa mak dia kawen dgn halim khan nih
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-2-2016 04:33 PM
X tahu le noks bilamasa mak dia kawen dgn halim khan nih

Hahahhah. Itssokayy.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 04:57 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 11-2-2016 03:59 PM
Yg meols tahu le (kalo salah..maapkan meols)
1. Saradinna mohd noor - x lawa mana pun
2. Noor na ...

littlemisskhan yang mana satu?
mungkin mak si lopak ni kawin ngan bapak tiri dia ni dah lama..agaknya dari kecik sebab dia punya sayang bapak tiri dia ni dah macam bapak sendiri. kalau betul bapak tiri ni memang dah wujud dalam family waktu lopak kecik lagi, memang patut la disanjung..plus dia kaya..haha

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2016 08:29 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 01:58 PM
tomatome replied at 11-2-2016 02:42 PM
Yg kanan tu adk brdik halim khan ke?? Nmpk athirah ni akn selalu follow pak dia bila fmly ni bcuti ...


Ye itu Ismail. Datuk Seri kata nya. Halim tu balik kedah raya sebab mak nya kat kedah. Samada Emak atau bapa Halim tu, adik beradik Syed Mokh. Cer tengok mak Halim ni, ada iras2 SM tak? Walaupun bangla, kulit tak ler gelap sangat. 85 tahun kan? Betul tak ameera

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 08:54 PM | Show all posts
bioessence replied at 11-2-2016 08:29 PM
Ye itu Ismail. Datuk Seri kata nya. Halim tu balik kedah raya sebab mak nya kat kedah. Samada Emak ...

Betulla ameera ni... Owh maksudnya syed mokhtar tu pak sedara halim khan la ye... Tp kalau tgk lifestyle family belak halim khan ni xdela mewah sgt mcm keluarga lopa.. Umh kg halim khan ni pun xdela nmpk mewah sgt...ke low profile je mak nua.. Bangla ke weh aku ingatkan pakistan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2016 12:27 AM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 01:58 PM
cmf_premierleag replied at 11-2-2016 03:59 PM
Yg meols tahu le (kalo salah..maapkan meols)
1. Saradinna mohd noor - x lawa mana pun
2. Noor na ...


Nellisa nikah dgn Nik Mohd Nadzri, skrg ketua pemuda umno keningau, Sabah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2016 12:41 AM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 01:59 PM


Ye gitu....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 12:51 AM | Show all posts
Aku pgl en halim je. Tatau plak die dato
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2016 09:18 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2016 12:18 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 02:01 PM
tomatome replied at 11-2-2016 08:54 PM
Betulla ameera ni... Owh maksudnya syed mokhtar tu pak sedara halim khan la ye... Tp kalau tgk lif ...


Ye syed mokhtar tu bapa sedara kpd halim. Emak halim akak syed mokhtar tu bukan warga negara malaysia. Warga bangladesh. Korang ingat dia Pakistan ke. Rumah dia kat kedah kat mana? I bet sg petani. Ini kan famili tu...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084119s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list