Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
401907
View
1565
Reply

All about jutawan Haleem Khan tokey tudong lofake, bini nya mau di panggil datin

  [Copy link]

Author: bioessence       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-2-2016 11:45 AM | Show all posts |Read mode
Edited by bioessence at 28-4-2018 07:29 AM

Tred menteri ada, tred Agung ada, ahkak pink pun ada....pendek kata ramai lah. Macam2 ada mcm netflix cuma nya Halim ni tak ada pula
Ayah tiri Lofake ni kata nya jutawan, anak2 tiri pun jutawan.....huntong lah kan

Nak tahu juga lah background nya mcm mana
Asal dari mana, sekolah kat mana, anak siapa, berapa adik beradik
Tentu ada yg tahu.....Ha ni pic famili. Lelaki tinggi tu dia.

Respek. Walau bukan melayu tapi mampu berrolls royce hasil restoran nasi lemak je....Cer kita try jual Nasi lemak, bole jutawan tak? Ahaks


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2016 12:38 PM | Show all posts
Aku pun nak tau sgt background dia.. Try google xde pn mklumat sgt ttg dia.. Penah jmp kt village park stil nmpk segak.. Tgi xdela gelap pun.. Untung mak lopa yg cun
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2016 12:46 PM | Show all posts
dia co-owner village park tu.
tapi mesti ada business lain juga.. life dia mewah juga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2016 05:26 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 01:56 PM

Mewah la byk kereta mewah rr, Maserati, BMW mcm tokey kereta pula...





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2016 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendunya thread ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2016 11:34 AM | Show all posts

meh memeriahkn tred ini
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2016 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Esmiria replied at 9-2-2016 11:34 AM
meh memeriahkn tred ini

Tak de info nak share. Es ada info share lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2016 10:38 PM | Show all posts
sapa dia nih??x kenal pn
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2016 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ayah tiri Loofa kan. Katanya sedara keluarga Syed Mokhtar Bukhari
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2016 08:19 AM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 01:55 PM
tomatome replied at 8-2-2016 12:38 PM
Aku pun nak tau sgt background dia.. Try google xde pn mklumat sgt ttg dia.. Penah jmp kt village pa ...


Ha ah kan? Misteri gitu kan. Betul ke orang kedah? Takpe jom kita enjoy tengok hobi dia kumpol jam dan kereta mewah. Duit bini pegang ...



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 09:57 AM | Show all posts
bioessence replied at 10-2-2016 08:19 AM
Ha ah kan? Misteri gitu kan. Betul ke orang kedah? Takpe jom kita enjoy tengok hobi dia kumpol jam ...

Kan.. Xkn sbb village park semata dpt mewah smp cmni.. Tp dia mng kaya.. Umh dia kt ttdi tu aku da lalu la usha sbb wkt aku bl produk lofa before ada butik pak dia mmg bl umah sebijik jd kan ofis..satu baris ngan umh tp double story jela.. Risik2 ngn staf dia ckp umh halim khan je ada lbh dr 3 maid.. Kemas umh lain laundry lain keje dapur masak lain.. Dhsyat oooo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2016 09:59 AM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 01:54 PM
Zeatyisaac replied at 9-2-2016 11:13 PM
Dia ni ayah tiri Loofa kan. Katanya sedara keluarga Syed Mokhtar Bukhari


Ye dia ni ayah tiri lofa dan anak sedara SM. SM ni I ingat dia tak ada peluang di kedah masa zaman MB Osman Arop so dia p johor dan bina empayar di sana. MB kedah kemudian di gantikan dgn Sanusi Joned kan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2016 10:18 AM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 01:54 PM
tomatome replied at 10-2-2016 09:57 AM
Kan.. Xkn sbb village park semata dpt mewah smp cmni.. Tp dia mng kaya.. Umh dia kt ttdi tu aku da ...


Dasyat tak dasyat, ambil orang kerja jgn tak bayar gaji sudah ler kan? BTW dia mmg nampak relak2 je di samping biz village park nya tu. U ada cek roc tak if he is the real owner of village park tu? Other bis ada tak.....bisnes dgn jin ke tak nampak entity real bisnes pun. Ha....ni pun pekerja bangla dia tu


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 11:43 AM | Show all posts
ayah kandung neelofa ada lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 02:17 PM | Show all posts
smeetasmitten replied at 10-2-2016 11:43 AM
ayah kandung neelofa ada lagi ke?

ada lagi rasanya sbb pernah tengok gamba dia bersama ayahnya masa ada kenduri kat singapore taun lepas x silap.

ayahnyer pun seperti berkuturan arab gitu. X heranla anak lawa2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2016 02:58 PM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 01:56 PM
smeetasmitten replied at 10-2-2016 11:43 AM
ayah kandung neelofa ada lagi ke?


Hidup lagi kata nya tapi masa nabila nikah tak ada. Yg terlindung sebelah Tok kadi tu ayah tiri. Tak mcm tokti & DK kot, aman2 je xcouple dgn pasangan memasing attend anak nikah kat Indonesia. Ni pic dari blog iluvinfo...tak kan yg memuda tu ayah sebenar kan, nikah wali hakim ke



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 04:52 PM | Show all posts
bioessence replied at 10-2-2016 02:58 PM
Hidup lagi kata nya tapi masa nabila nikah tak ada. Yg terlindung sebelah Tok kadi tu ayah tiri. T ...

Baju hitam pakai spec kut pak kandung dia... Nmpk bella ni syg ayah tiri lbh sbb slalu post psl her step dad kat ig.. Ucapan ayah tiri pun dia post tp pak kandung xde lak..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2016 04:55 PM | Show all posts
bioessence replied at 10-2-2016 10:18 AM
Dasyat tak dasyat, ambil orang kerja jgn tak bayar gaji sudah ler kan? BTW dia mmg nampak relak2 j ...

Mungkinla dia byk jd sleeping partner... Ayah dia ada anak sblum kwen ngn mak lofa putri nurathira tu.. Tp putri tu ada gak abg kandung which is bukan anak halim khan la kut.. So halim khan kwen janda gak ke sebelum  kawen mak lofa.. Sbb x declare pn abg putri tu as adk brdik lofa tu.. Tp diorg slalu kira putri sekali sembilan org..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2016 06:05 AM | Show all posts
Edited by bioessence at 14-12-2017 01:57 PM
tomatome replied at 10-2-2016 04:52 PM
Baju hitam pakai spec kut pak kandung dia... Nmpk bella ni syg ayah tiri lbh sbb slalu post psl he ...


Kan? Neelofa n sisters mcm tak mo ngaku ada ayah kandong je....ialah ayah kandong bukan org kaya so tak mo lah sayang dan tayang. Tak elok kan anak2 materialistic gitu? Ini ke nurathira from halim previous marriage

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Neeloppak ada 6 biological siblings ke

Umak aihh. Hebat jugak mak dia. Janda anak 6 pun ada org kaya nak. Rezeki orang jelita dan cerdikkk kot.  mak lopak pun asal kaya raya ke camne? Kiranya education lopak & siblings mostly stepdad dia yg tangung ke. Fuyoh.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093893s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list