Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
40390
View
315
Reply

Aku dan Hero...( ghost whisperer....)

[Copy link]

Author: siape_aku       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2016 01:48 PM | Show all posts
ada sambungan rawatan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Menarik kisah tt... TT dh ok ke... sakit pe.
Moga diberi kekuatan utk trus pjuangkn hak TT sbg khalifah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 05:49 PM | Show all posts
hati hati bila masuk kedunia rawatan.. ibarat bermain di tepi curam yang dalam..

semoga allah permudahkan semua urusan saudara..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 08:55 PM | Show all posts
ArianPutra replied at 18-2-2016 05:49 PM
hati hati bila masuk kedunia rawatan.. ibarat bermain di tepi curam yang dalam..

semoga allah per ...

sedari kot beliyau itu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 10:06 AM | Show all posts
rya02 replied at 2-2-2016 04:54 AM
Alamak.... aku dah bertahun2 sakit kat belikat sebelah kiri. Agak2nya dah lebih 10 tahun kot. Tapi h ...

cuba pergi bekam la rya..
ok juga keluarkan darah kotor dan melancarkan perjalanan darah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2016 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
SitiRopeah replied at 19-2-2016 10:06 AM
cuba pergi bekam la rya..
ok juga keluarkan darah kotor dan melancarkan perjalanan darah.

Pempuan ada bekam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2016 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt ni wanita @ArianPutra kikikiii...

Ada bekam wanita... kt bukit ramvai melaka... dh try pon.. huhiii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 08:05 AM | Show all posts
salam....

aku kemabali selepas sebulan MC gara2 pembedahan buang apendik.....kejap lagi updates story.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 08:28 AM | Show all posts
nitrotech replied at 10-2-2016 09:21 AM
Kalau seseorg tu mengamalkan cara hidup sihat.pasti dia xkan sakit mcm2.pikir logik akal je.pernah ...

seriously....


aku sangat emo dan marah betol bace post ko....ko ni takde iman ke....bongok ke ape???

ko tak pernah jumpe ea org jage kesihatan tapi sakit??? ko igt atlet2 tu semua sihat ke??? alahai ...bercakap tu, jangan sedap sembur je bro....karang sampai kaki ke mulut tu....

ramai je org jage kesihatan tapi sakit....buah pinggang kering, sakit sendi, kolestrol tggi....bezanye diorg tak cerita kisah kesihatan diorg kat forum camni....

kalo tak suke dgn org yg sakit ke ape ke....ko bole la blah dari thread ni...takyah sebok nak memekak kat thread aku.....semoga ko dan keluarga sihat sejatera sampai hari kiamat....


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 08:42 AM | Show all posts
ArianPutra replied at 18-2-2016 05:49 PM
hati hati bila masuk kedunia rawatan.. ibarat bermain di tepi curam yang dalam..

semoga allah per ...

xnak pon masuk..... diri sendiri pon blom pandai menepis lagi..... terangkut jugak bawak balik....huhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 10:57 AM | Show all posts
ThousandSwords replied at 21-2-2016 02:18 AM
Tt ni wanita @ArianPutra kikikiii...

Ada bekam wanita... kt bukit ramvai melaka... dh try pon.. h ...

hoi.. datang kampung aku tak roger.. dasar langgar kawasan kak  yom

weyh.. kat lorong mana bekam.. aku tak tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 10:58 AM | Show all posts

kenapa nak marah? hati kau masih lagi berakar? cuba tarik nafas, tarik perlahan2.. buang sesak kat dada tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 11:11 AM | Show all posts
hest replied at 2-3-2016 10:58 AM
kenapa nak marah? hati kau masih lagi berakar? cuba tarik nafas, tarik perlahan2.. buang sesak kat ...

memang la aku marah!!!!

die bercakap mcm die hidup dgn aku selama 32 tahun ni...die tau ke ape aku hadap dari dulu sampai sekarang....?

ape yg aku cerita2 kat thread2 aku tu brape % sgt dari kisah hidup aku....

and the best part aku kenal rupenye mamat Nitrotech tu....

mmg carik mampos la die....belom mase ko nak kena kan..... ko tggu...kalo aku tak sagat muke ko....at least dapat maki ko depan muke!!! bangang sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 11:28 AM | Show all posts
siape_aku replied at 2-3-2016 11:11 AM
memang la aku marah!!!!

die bercakap mcm die hidup dgn aku selama 32 tahun ni...die tau ke ape  ...

haih.. kau ni.. bukan rawatan kau buat ni memerlukan hati yang kental dan bersih ke? istighfar ... kalau tak rugi la hero ajar kau ubat diri sendiri slama ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2016 01:12 PM | Show all posts
ilmu dari hero takkan aku sia2kan....

ni ade mulut n hati org lain yg aku kena bersihkan dulu.....ntah ape die tak puas hati dgn aku...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2016 10:06 AM | Show all posts
bukan hero tak kasi berdendam ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2016 10:13 AM | Show all posts
hest replied at 3-3-2016 10:06 AM
bukan hero tak kasi berdendam ke?

takde pulak....

lagipon aku nak dendam dgn sape?

budak nitrotech tu bkn aku dendam...aku marah je....

ko ni...dh kenape?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2016 10:38 AM | Show all posts
saje sakat
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2016 10:41 AM | Show all posts
pening aku bc cite ko ni TT...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2016 03:57 PM | Show all posts
dah pulak gaduh dlm ni..iskkk
bersabar ye
peace no war
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080457s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list