Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3191
View
20
Reply

ORANGE IS THE NEW BLACK

[Copy link]

Author: Changa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-1-2016 03:22 PM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 12-9-2017 09:43 AM

seminggu dua lepas akak start chur layan series ini di netflix...surprisingly series ini sangat best iya, giigh akak layan 3 seasons dalam masa like seminggu?? or dua minggu gitu

show ini ala2 drama comedy gitu... casts very diverse dan lakonan semua mantap2..banyak memorable characters dalam cerita ini.
tapi awas!! cerita ini hyanya sesuai untuk 18sx jah sebab banyak scene lesbo dan seks am nya. tapi itu bukan tarikan utama series ini pun.

kakak bukan jenis typical andartu dan janda yang gigih layan series ini, tapi series ini akak harus puji sebab konsep lain dari yang lain kekdahnya.

semata2 untuk layan series ini akak akan langgan netflix june ini sempena musim baharu

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2016 03:40 PM | Show all posts
yes !!!! iols dh ada 3 series dvd cita ni .. xsabar tnggu new season tahun ni ... ohhh i miss CRAZY EYES!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-1-2016 03:43 PM | Show all posts
LabuLabi69 replied at 28-1-2016 03:40 PM
yes !!!! iols dh ada 3 series dvd cita ni .. xsabar tnggu new season tahun ni ... ohhh i miss CRAZY  ...

kakak banyak karakter yg suka dalam series ini..
tapi gang2 latino macam karakter mereka kurang menonjol sangat berbanding karakter gang whities dan black...
paling happening of course la gang2 black
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2016 03:44 PM | Show all posts
Changa replied at 28-1-2016 03:43 PM
kakak banyak karakter yg suka dalam series ini..
tapi gang2 latino macam karakter mereka kurang m ...

hahah kan ... geng2 latino siap bgadung dengan RED tok dapatkan kerja di kitchen... tp mulut ley tahan gak kalau membebel... love this series

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-1-2016 03:46 PM | Show all posts
LabuLabi69 replied at 28-1-2016 03:44 PM
hahah kan ... geng2 latino siap bgadung dengan RED tok dapatkan kerja di kitchen... tp mulut ley t ...

series ini ala2 konsep anti hero gtu..
yg so called main character pun takde la acah2 maksom pun...hauk jah perangai nya

scene crazy eyes kencing itu horror sangat
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2016 04:20 PM | Show all posts
Changa replied at 28-1-2016 03:46 PM
series ini ala2 konsep anti hero gtu..
yg so called main character pun takde la acah2 maksom pun. ...

hahah kencing sebab cinta ditolak piper.. scaryy doh ...

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 11:08 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2016 10:03 PM | Show all posts
Changa replied at 28-1-2016 03:43 PM
kakak banyak karakter yg suka dalam series ini..
tapi gang2 latino macam karakter mereka kurang m ...

da ada thread ni la kak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2016 09:58 AM | Show all posts
Tunggu S4 keluar bulan 6 nanti. Netflix free trial dah habis. Lepas habis S4 release baru subscribe balik Netflix. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2016 10:00 AM | Show all posts
Changa replied at 28-1-2016 03:43 PM
kakak banyak karakter yg suka dalam series ini..
tapi gang2 latino macam karakter mereka kurang m ...

Dia ikut season, macam S2 dia banyak naikkan Black character. S4 nanti could be latino pula.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2016 11:17 PM | Show all posts
samalah kita kaka changa...
tasssabbarr nak tggu season baru plk

kaka dah tgk weed???..lagi best kaka..takde censor2..dan paling best sbb komedi..ala2 desterate housewife gtu..seminggu kita khtam 8 season
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-2-2016 11:22 PM | Show all posts
haZelEyEz replied at 17-2-2016 11:17 PM
samalah kita kaka changa...
tasssabbarr nak tggu season baru plk

tak sis...akak dah unsubscribe netflix kekdahnya sementara tunggu season baharu kan?
mahal kan subscription netflix...so stop dolu  kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2017 03:14 PM | Show all posts
sendu nye thread akak ni...
anyway, iols team latino
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 07:17 PM | Show all posts
boleh la layan kalau boring ya amat...
sebab some of the jokes macam over and dipaksa2 je... but some i find very funny..
not great but watchable
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2017 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Owhhhh byk scene lesbo and 18sx kah...iols mcm.berminat nak.tgk cerita ni tp kalau da byk scene mcm tu..tak.selamat lah utk ditonton buat masa sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2017 03:13 PM | Show all posts
season 1 and season 2 best.... masuk season 3  rasa mcm dah makin bosan plak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 02:46 PM | Show all posts
cookiesandcream replied at 24-8-2017 03:13 PM
season 1 and season 2 best.... masuk season 3  rasa mcm dah makin bosan plak..

tul tu...season yang baru ni, aku baru tengok 4 siri jer..yang selebihnya dah cam boring...lagi best tengok wentworth....citer yang hampir sama tapi lebih suspens dan logik...sesapa yang belum tengok dan nak tengok semua siri-siri tv nih..tak yah susah2 nak subscribe berbayar tu,korang gi jer kat www.primewire.ag   ; apa citer korang nak pun semua ada...free sesaja.......
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 01:46 PM | Show all posts
Ya Allah..cerita ni dari tahun 2019 lagi ke??? Iols baru tengok bulan ni..dah masuk siri ke-3 dah..memang banyak pengajaran dari siri ni...jangan dok ceduk pengajaran bab lesbo dah la ye adik2. Kalau dengan anak2 better jangan tengok...banyak adengan yang tak sesuai dengan norma kehidupan orang kat malaysia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 03:32 PM | Show all posts
julia5094 replied at 19-8-2019 01:46 PM
Ya Allah..cerita ni dari tahun 2019 lagi ke??? Iols baru tengok bulan ni..dah masuk siri ke-3 dah..m ...

cite ni dari tahun 2013..dh season 7 dh.aku suke tgk yg lain2 selain couple Vauseman (thou they both one of both cute couple)
aku suke black cindy & tasytee sbb diorang lawak..boleh kata aku gelak la setiap kali black cindy tu bukak mulut
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 04:53 PM | Show all posts
kosaifriks replied at 19-8-2019 03:32 PM
cite ni dari tahun 2013..dh season 7 dh.aku suke tgk yg lain2 selain couple Vauseman (thou they bo ...

Iols suka tengok semua watak..boleh kata semua pun main character dalam cerita ni. Setiap episod diorang akan trowback satu2..Tengok cerita ni la baru iols sedar..Tak semua orang yang masuk penjara tu "jahat". Tak semua orang bernasib baik, tu betul..

Iols suka tengok Red, eventhough dia agak bengis..tapi dia betul2 jaga anak2 dia...I baru tengok episod dia dengan Healy terjatuh hati..apa la iols dok layan cinta org tua ni...kih..kih..

Taystee pun iols suka dia..kesian sbb tak bernasib baik. Ada mama angkat pun, suka ambik peluang. Thank god Vee dah gone..psyco betul dia tu..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097619s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list