CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 9146|Reply: 65

American Horror Story - Cite Seram Out Of Box

[Copy link]
Post time 20-1-2016 03:15 PM | Show all posts |Read mode
Sapa pernah tgk cite american horror story? cite seram ni mmg best. setiap season cite berbeza dan unik. pelakon dia mmg hebat macam evan peter, angela basset dan etc. tapi kat malaysia mmg sah sah la takkan ditayangkan. tgk online kat tenet. Watak mana korang paling suka dalam semua season American Horror Story.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada je disiarkan - kat asterok - setelah dicincang adegan vulgar - i suka season yg witch tu - sebab ada vodoo bagai -
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tgk kat astro bynd channel fx hd
Tak sempat tgk murder house, tapi tgk asylum n freak house. Hotel pun tak sempat tgk lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu show time 11.45 or 1am onwards then replay 3am.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2016 03:33 PM | Show all posts
encikWawad replied at 20-1-2016 03:27 PM
Ada je disiarkan - kat asterok - setelah dicincang adegan vulgar - i suka season yg witch tu - sebab ...

Oh i takde asteruk beyond. ada juga rupanya. haha. sebab ye la banyak gile adegan ganas n parental guide giteww. aah i start polo season witch tu la. best season tu. season 4 freakshow pun best. yg lady gaga hotel tu pun best juga. x sabar nak wait season 6. Evan Peter mmg power lakonan dia. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling suka Jessica Lange, watak pyscho yg psycho
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2016 03:37 PM | Show all posts
bluecheese replied at 20-1-2016 03:29 PM
Boleh tgk kat astro bynd channel fx hd
Tak sempat tgk murder house, tapi tgk asylum n freak house.  ...

i pun  x sempat tgk murder house dan asylum. start polo season 3 yg witch tu. witch mat saleh lawan vodoo africa. mmg best gile.hihi. freakshow i tgk. best juga. hotel pun best juga. last last semua mati jadi hantu dan vampire.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
zasrfikri replied at 20-1-2016 03:33 PM
Oh i takde asteruk beyond. ada juga rupanya. haha. sebab ye la banyak gile adegan ganas n parental ...

Tapi pada i season 1 the best - kompius 4 jam tgk citer tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2016 03:38 PM | Show all posts
bluecheese replied at 20-1-2016 03:31 PM
Selalu show time 11.45 or 1am onwards then replay 3am.

i mati2x ingat takde tayang kat malaysia. tu duk gigih cari kat tenet full episode. ada kat astro beyond rupanya. huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2016 03:40 PM | Show all posts
bluecheese replied at 20-1-2016 03:34 PM
Paling suka Jessica Lange, watak pyscho yg psycho

Jessica Lange mmg pelakon versatile. Evan Peter, Sarah Paulson, Angela, Dennis O Hare , Lily Rabe. 6 pelakon ni mmg power bila berlakon. Karakter dorg bawa mmg malatop. hihi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2016 03:43 PM | Show all posts
encikWawad replied at 20-1-2016 03:38 PM
Tapi pada i season 1 the best - kompius 4 jam tgk citer tu

I lom tgk lagi season 1. juz tgk scene tertentu kat u tube. nanti nak cari full season 1. Dalam season 5 ada watak season 1 Billie Dean yg leh cakap ngan hantu muncul kat hotel. wow tgk 4 jam. lama tu. hihi.. cite dia unik kan. kadang macam kita terfikir pun jalan cite akan jadi cm2. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
zasrfikri replied at 20-1-2016 03:43 PM
I lom tgk lagi season 1. juz tgk scene tertentu kat u tube. nanti nak cari full season 1. Dalam se ...

I jenis tgk the whole season at once - kecuali season 5 nih - sebab tertgk kat tv - tapi akan re run lepas habis donlod kat toren nanti - nak tgk all the sexy mexy scene #hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2016 03:49 PM | Show all posts
encikWawad replied at 20-1-2016 03:45 PM
I jenis tgk the whole season at once - kecuali season 5 nih - sebab tertgk kat tv - tapi akan re r ...

hahaha.. mmg ada scene sexi mexi tu kan. hihi... dalam season 5 rasa ada juga scene yg tacing ckit. masa last episode uolls tgk la. bestnya uollss dapat tgk maraton cite2x out of box ni. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Angela Basset memang primetime drama queen. Selalu berlakon dgn penuh perasaa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
zasrfikri replied at 20-1-2016 03:49 PM
hahaha.. mmg ada scene sexi mexi tu kan. hihi... dalam season 5 rasa ada juga scene yg tacing ckit ...

Gigih kann download dari toren - demi scene yg dua tiga second -
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba tgk asylum dulu, watak Jessica tu memang A class. Sarah, Evan, Lily yg tak berapa kenal n baru nak naik pun jadi famous sebab series ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2016 04:35 PM | Show all posts
Liz Taylor - Hotel
Donovan - Hotel (especially time dia joget lagu online blink tu..)

Aku suka semua series except Freak show.. sebab x best sgt storyline dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2016 10:33 PM | Show all posts
bluecheese replied at 20-1-2016 03:49 PM
Angela Basset memang primetime drama queen. Selalu berlakon dgn penuh perasaa.

Angela Basset mmg hebat berlakon. I'm impress gila dia bawa tak queen vodoo tu. mmg mabeles dan wajah dia maintain muda dari zaman 90 an sampai skang. dah umur 50 lebih kan angela tu. lepas abis season witch, i harap sgt angela dan kathy bates dapat jd regular actress dalam drama bersiri American Horror Story ni.hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2016 10:34 PM | Show all posts
encikWawad replied at 20-1-2016 03:52 PM
Gigih kann download dari toren - demi scene yg dua tiga second -

Gigih sgt uolsss. i lak selalu download kat blogy download. kat situ mmg banyak drama USA yg latest. tapi kena cepat download coz nanti link download dia mati. huhu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-1-2016 10:37 PM | Show all posts
bluecheese replied at 20-1-2016 03:53 PM
Cuba tgk asylum dulu, watak Jessica tu memang A class. Sarah, Evan, Lily yg tak berapa kenal n baru  ...

I mmg tgh cari cite Asylum full season tu. sebab i baca review ramai cakap best. Lily Rabe jadi sister kena rasuk devil kan. Pepper muncul balik dalam cite freakshow. Jessica Lange mmg salah seorang ratu hollywood yg relevan utk jangka masa panjang selain Meryl Streep. Sarah kalu x silap jadi wartawan dalam cite Asylum tu. Evan tak pasti watak dia apa. Ada sorg lagi emma roberts. dia pun best gak berlakon. hihi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:18 PM GMT+8 , Processed in 5.843822 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list