Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3091
View
13
Reply

ANUGERAH FOTO UL-LALA 2015/16: Foto kreatif terbaik dapat hadiah bulanan ...

[Copy link]

Author: Loxlaxman       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2015 01:03 PM | Show all posts |Read mode
Sapa yang berminat, tepek foto kreatif asli kat sini, tema apa pun tak pe, jangan gambo bogel dah. Menang nanti abang Lox bagi hadiah topup kredit....

Kategori wanita : 1st 50, 2nd 30, 3rd 20
Kategori lelaki : 1st 25, 2nd 10, 3rd 5

Pada yang kalah, jangan mengada-ngada..sila cuba lagi.

Tarikh tutup December - 27 Dec, 2015.
Tarikh tutup Januari - 27 Jan, 2016

Kalau ada sambutan kita sambung sampai Tahun 2020, kalau tak de sambutan..tutup benang ni, abang Lox terjun sungai.

Silakan.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2015 05:04 PM | Show all posts

waterfall.png

.. Ai..takde yang nak topup free ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2015 05:11 PM | Show all posts
cool.png

Labu Sayung Perak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2015 05:41 PM | Show all posts
Warna Mimpi.png


Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2015 05:45 PM | Show all posts
Segan la nak letak gambar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2015 11:51 AM | Show all posts
bulat replied at 3-12-2015 05:45 PM
Segan la nak letak gambar

Bulat..kalau segan nanti bila dah tua mati beragan ...

Belasah aje la .. janji dapat free topup!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2015 05:00 PM | Show all posts
nak tepek jugak walau dikata curi image di google


kucing sombong bernama pendek



'taktau natang ape nih' di edinburgh christmas market
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2015 09:03 AM | Show all posts
Benditempeh..thank you for joining!

1. Kucing tu memang elegant...hehehe
2. Fimocups tu lebih kurang labu sayung Perak la ..dus dus dibuat dari tanah liat.

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2015 09:17 AM | Show all posts
Ni boleh kira kreatif ke?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2015 09:20 AM | Show all posts
bulat replied at 7-12-2015 09:17 AM
Ni boleh kira kreatif ke?

Kreatif la tu .. bokeh power.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2015 10:20 AM | Show all posts
kilat.png

Kilat sedang memanah DAP di Penang semalam.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2015 12:02 PM | Show all posts
Samsung - GT19300 - s3
f/2.6
iso 100
IMG-20151209-WA0015.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2015 03:28 PM | Show all posts
espri6006 replied at 9-12-2015 12:02 PM
Samsung - GT19300 - s3
f/2.6
iso 100

Lawa lawa lawa...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2016 05:30 PM | Show all posts

gambar anak sulong saya...dia dilahirkan kecacatan dikaki, kaki beliau berlipat dalam perut menyebabkan kecacatan kekal, semasa masih bayi saya ada membawa ke hospital utk mencari sesuatu supaya kaki dia dapat menjadi normal. pihak hospital ada buat kasut khas supaya kaki dia tidak berlipat. saya pun urut sendiri dan kadang2 pakai tuala supaya kaki dia normal. Alhamdulillah walau kaki dia tidak senormal mungkin namun dia boleh jalan seperti biasa dan kakinya kelihatan normal cuma beza sedikit dari kaki kiri. Buku lali dia naik keatas sikit dan lebih pendek kurang dari seinici. kalau perhatikan betul2 akan nampak dia berjalan macam tempang sikit tapi kalau tak perhatikan akan nampak seperti kanak kanak normal. That why i letak caption...gunakan kekurangan diri untuk mencipta kelebihan sebab kadang Allah akan bagi kelebihan dari segi benda lain, mungkin kecerdikan, kemahiran dan sebagainya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.168948s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list