CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10079|Reply: 71

Pakej 1+1 Amyra Rosli & Amar Baharin

[Copy link]
Post time 11-11-2015 03:46 PM | Show all posts |Read mode
Adakah iols sorang rasa pasangan ni tersangatlah overrated??? Tambah2 lagi dengan pakej 1+1 Amyra Rosli dan Amar Baharin sampai bilakah kita akan tengok dorang berdua di tv? Bukak TV asyik muka sama je. Di situ ada Amyra, di situ jugak ada Amar. Padahal dorang masing2 boleh bawak diri masing2 kot sebab lakonan dorang not bad la.. harap2 lepas ni boleh dikurangkan la.
Latest, adik Amyra nama Ajeera jugak dapat berlakon sekali dengan Amyra & Amar. Maybe lepas ni kita boleh tengok dorang bertiga pulak? Lepas tu dalam drama akasia tahun depan Amyra dengan Syarul jadi heroin & hero.. takkan Amar pulak jadi 2nd lead. Jarang2 takpe la tapi lama2 jadi muak dan boring sbb dorang masing2 ada potential.

List drama/muzikal yg ada Amar & Amyra skali

1. Cik Bunga Cik Sombong
2. Pengantin 3 Jam
3. Kristal Maya
4. Suamiku Encik Sotong
5. Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck
6. Tersuka Tanpa Sengaja
7. Kalimah Jiwa
8. Dakapan Bidadari

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 11-11-2015 04:02 PM | Show all posts
Aku suka Amyra berlakon. Natural... hope dia bleh dapat 1 naskhah yg bagus dan pair in screen with Beto pulak nanti. Sudah2 laa dgn Amar. Bagi aku Amar tu x pandai berlakon sgt. Just better dari yg kayu tapi kalo compare dgn yg bagus, dia out of league... intonasi dialog dia control, movement dia more to jaga rambut taknak serabai... so limited. Please amira, jangan bagi kekangan ini buat career ko tak ke mana because you are talented.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 04:11 PM | Show all posts
aku ok je ngn amyra... suke tgk die berlakon..
tp dengan amar kurengggggg ckt.. mcm poyo2 je... kayu pn yer jugakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 04:12 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 11-11-2015 04:02 PM
Aku suka Amyra berlakon. Natural... hope dia bleh dapat 1 naskhah yg bagus dan pair in screen with B ...

exactly.. eh eh sama la kita psal amar ni
lakonan dia boring
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 04:22 PM | Show all posts
Selepas iouls buat siaran ulangan KTAR, iouls merasakan Kyle Syafiq tu lagi bagus berbanding si Amar Shawnrina Baharin.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 04:27 PM | Show all posts
haaaa ini betul, tak kisah lah kalau dah nak kawin ke nak couple ke, tukarlah sikit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-11-2015 04:41 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 11-11-2015 04:02 PM
Aku suka Amyra berlakon. Natural... hope dia bleh dapat 1 naskhah yg bagus dan pair in screen with B ...

Kan? Aku setuju. Aku taknak kalau sbb pakej ni la orang taknak ambik amyra berlakon ke. This girl can do better in the future kalau dia pandai pilih drama,movie etc.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 04:41 PM | Show all posts
azimodin replied at 11-11-2015 08:22 AM
Selepas iouls buat siaran ulangan KTAR, iouls merasakan Kyle Syafiq tu lagi bagus berbanding si Amar ...

chuols speku heshe rogayah kah sis?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 11-11-2015 04:43 PM | Show all posts
azimodin replied at 11-11-2015 04:22 PM
Selepas iouls buat siaran ulangan KTAR, iouls merasakan Kyle Syafiq tu lagi bagus berbanding si Amar ...

iols suka tengok syafiq tu dalam dhia sofea ngn amyra. bagus jugak lakonan dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Pd iils amar xde aura s hero...so control hancemmm lakonan dia..l
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 04:49 PM | Show all posts
Themilo replied at 11-11-2015 08:41 AM
chuols speku heshe rogayah kah sis?

I punya rogayahdar x berfungsi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 05:09 PM | Show all posts
drama2 yg kau list kan ni semuanya gred E...tak de kelas...cheap sale!
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 05:14 PM | Show all posts
MH37O replied at 11-11-2015 05:09 PM
drama2 yg kau list kan ni semuanya gred E...tak de kelas...cheap sale!

couldn't agree more..1 pun iols x tgk.....iols x minat amar kot..kontrol macho..

larik..

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 05:20 PM | Show all posts
amyra blh pegi jauh...

amar tu mcm attachment je kt amira..die x blh stand alone..dlu pn gosip sbb ngn izreen..die mcm x blh survive sendiri...sume kne depend ngn heroin...utk die berdiri atas nme sendiri..bakal tenggelam la nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 05:35 PM | Show all posts
pichee replied at 11-11-2015 05:20 PM
amyra blh pegi jauh...

amar tu mcm attachment je kt amira..die x blh stand alone..dlu pn gosip sb ...

definisi kasar nya = PARASIT pada Amyra Rosli...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 05:41 PM | Show all posts
Suka tengok amyra tapi amar kureng la. X best sangat la dia tu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 11-11-2015 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Amyra & Amar diuruskan oleh ibu Amyra. Tu yg selalu dapat pakej 1+ 1 kot. Aku pun dah muak tenguk gandingan dorang berdua. Pernah tgk drama suamiku encik sotong je. Drama yg kemudian2 tu aku tak ada mood nak tenguk
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Muak sgt. sian amyra. Bakat ada. Plzz la amar, berjuang atas nama sndri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
iols suke gandingan amyra dan shah jazel... nmpk ada chemistry gitew... byk jgk drama deme 2 orgh ni jd hero-heroin.

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2015 06:41 PM | Show all posts
teringin nak tgk Amyra berlakun dgn hero gred A
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 10:58 PM GMT+8 , Processed in 0.099797 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list