Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35530
View
448
Reply

[MODERATOR] Chapter 2 Rumah Borak Tinggi Tinggi

[Copy link]

Author: Eva_yy_Ellin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-11-2015 09:35 PM | Show all posts
Edited by Elle_mujigae at 17-11-2015 09:48 PM
Kain Kamdar ok ke? Dah lama tak pergi situ.

yang cawangan Kamdar KL sangat okayyy... mereka dah banyak bawa kain2 yang trending macam kain moss crepe, como crepe, rayon...glitter chiffon...harga pun competitive gitu.... cuma design kain cotton mereka je tak trendy sangat..banyak corak bunga2..huhu...

yang paling latest kain I beli kat Kamdar, kain ni...poly cotton...





kain ni sangattt best...campuran polyester dan cotton, ciri2 kain ni, selesa seperti pakai cotton dan tak mudah kedut sebab campuran polyester.. kita beli kaler putih untuk buat telekung, dan kaler cream kita buat blouse segera....

pola blouse segera..soo easyy jahit blouse ni....sekejap je dah siap...



ni kita  try buat minggu lepas...



ada banyak balance kain..patutnya beli satu setengah meter je dah cukup...huhu




Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 09:35 PM | Show all posts
I gigih tunjuk2 gambar ni, tah Eva nampak ke tak ....
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 09:44 PM | Show all posts
blouse segera pakai dengan maxi skirt macam ni...simple and sweet.....



blouse tu guna kain como crepe pun cantik dan flowy....
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 11:06 PM | Show all posts
ciksurie replied at 17-11-2015 08:46 AM
oitt...pepagi bekpes magi..ganaz tue

iols pung terasa bahang tgh bulan jugak

best ada nasi goreng subsidi. nyum3 lg drpd maggy. haha.

tulah, tgh blajar meroyan jugak ni. nak jadi lejen  
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 11:08 PM | Show all posts
Aiira replied at 17-11-2015 08:39 AM
Amboiii.... jadi hantu jadi buaya pula dia

Jangan jadi macam que puteh que puteh suda ...

terlajak laris jerr. kayo sikit.

pakcik kayo pakcik kayo
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Elle_mujigae replied at 17-11-2015 09:44 PM
blouse segera pakai dengan maxi skirt macam ni...simple and sweet.....



Cantiknya Elle. Me suka style macam ni bila keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
nizamXF replied at 17-11-2015 11:08 PM
terlajak laris jerr. kayo sikit.

pakcik kayo pakcik kayo

Terlajak laris...

Eee muka je putih... tapi tangan hitam.
Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Elle_mujigae replied at 17-11-2015 12:35 PM
sorry dah habis...

ada lauk sardin je..hehe...

Sedapnya... walaupun hanya nasi berlaukkan ikan sardin je tapi memang sedap macam tu. Yum yumm
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ciksurie replied at 17-11-2015 09:29 AM
motor tue eksos jer yg bengkok...huhuhu
tapi penumpang tue cedera..masuk spital jugaklah


Ya Allah ngerinya dengar.
Innalillahieainnailaihirojiun.

Penunggang motosikal mmg suka mencelah. Kalau dorg duduk dekat blindspot lagilah tak nampak dorang aleh ale dorang dah ada depan kita.

Time tulah kita break mengejut.

Kena alert setiap masa kan...

Hati hati ye riri.

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 09:20 AM | Show all posts
Aiira replied at 17-11-2015 11:10 PM
Terlajak laris...

Eee muka je putih... tapi tangan hitam.

panda comel  
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 10:44 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 10:57 AM | Show all posts

hahaha. yg ni comel sgt ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nizamXF replied at 18-11-2015 10:57 AM
hahaha. yg ni comel sgt ni..

Memang sangat comel.
Baby panda ni memang ada waktu khas bermain sesama mereka - naik gelongsor, buaian, dll.

Comel sgt. Kalau rajin try search video baby panda ni dekat youtube.

Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Elle_mujigae replied at 17-11-2015 08:38 PM
Alhamdulillah kita sihat ciksu...  

hahaha kannnn...penguin kita penat la..hehe  te ...

Baguihlah..sihat...amboi..elle fokus sungguh belajar..kelas jahitan utk apa?..iols suker blog walking tgk org jahit handmade beg..sling bag..cantek. Iols tak reti menjahit..mesin jahit tue undur ke belakang...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 03:09 PM | Show all posts
Aiira replied at 18-11-2015 12:48 PM
Memang sangat comel.
Baby panda ni memang ada waktu khas bermain sesama mereka - naik gelongsor,  ...

tak nak search lah. tunggu org up kat sini je lah  
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2015 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nizamXF replied at 18-11-2015 03:09 PM
tak nak search lah. tunggu org up kat sini je lah

Malasnya dia nak search. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 11:06 AM | Show all posts
Aiira replied at 18-11-2015 08:03 PM
Malasnya dia nak search. Hahahaha

hahaha. itu lerr. tgklah. reply pon da makin pendek2 dah  
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
nizamXF replied at 19-11-2015 11:06 AM
hahaha. itu lerr. tgklah. reply pon da makin pendek2 dah

Menaip pun dah malas ya...
Ini ke yang semangat orang nak meroyan tu? Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 12:00 PM | Show all posts
Aiira replied at 19-11-2015 11:20 AM
Menaip pun dah malas ya...
Ini ke yang semangat orang nak meroyan tu? Hihihi

kembalikan semangat ku  
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2015 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nizamXF replied at 19-11-2015 12:00 PM
kembalikan semangat ku

Untuk kembali semangat kena nyanyi lagu pulangkan... dari mula sampai habis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079812s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list