Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35554
View
448
Reply

[MODERATOR] Chapter 2 Rumah Borak Tinggi Tinggi

[Copy link]

Author: Eva_yy_Ellin       Show all posts   Read mode

Post time 13-11-2015 04:30 PM | Show all posts
Aiira replied at 13-11-2015 03:55 PM
Itulah memang nampak ketara pun.
Nampak jugak terlebih perasan dan over yakin. Hahaha...

hahaha. adik kecik lagi. maaf tak faham lah hakakk  
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2015 07:34 PM | Show all posts
nizamXF replied at 13-11-2015 04:30 PM
hahaha. adik kecik lagi. maaf tak faham lah hakakk

Hi cik adik tecik... umur berapa ni?
Entah entah dah jadi bapak orang tak...


Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2015 07:36 PM | Show all posts
Aiira replied at 13-11-2015 07:34 PM
Hi cik adik tecik... umur berapa ni?
Entah entah dah jadi bapak orang tak...

hamboii hakak besar.

adik baru pandai berporem jer ni haa. baru nak join geng2 "kalau sembang gajah pon boleh terbang"
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2015 07:40 PM | Show all posts
nizamXF replied at 13-11-2015 07:36 PM
hamboii hakak besar.

adik baru pandai berporem jer ni haa. baru nak join geng2 "kalau  ...

Salah tu Dik...
Ni Kak Yong kawasan.
Lu jangan macam macam sama gua.

Lu nak sembang pasal gajah lu pergi zoo negara je bro.
Sini lu kena sembang ikut rentak rumah sini bro.

Takde sembang gajah terbang




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-11-2015 01:02 PM | Show all posts
Aiira replied at 12-11-2015 10:49 PM
Haah... tahun lepas ofis block porem dekat pc ofis. This time nak online porem guna phone je, data ...

Tak best kan bila forum kena block.
Rasa tak complete je hidup. Wahaha.
Nasib baik opis baru saya ni tak block forum. FB, youtube dan beberapa blog atau website je yang diblock. Tak kisah sangat sebab FB pun saya dah malas nak buka.

Senang tak Aiira nak berforum guna henset?
Guna plan apa? Berapa gib?

Entahlah. Knight tu tak nak buka topi dia. Takut sangat kita berebutkan dia. Hahaha.

Tak tahu kenapa sekarang tag nama forumer susah betul nak lekat

Huhu...sampai hati dia tak ingat nama kita...






Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 09:52 AM | Show all posts
As salam...selamat pagi....tahniah pacak rumah baru hai eva aiira elle

hola nizam
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:11 AM | Show all posts
Aiira replied at 13-11-2015 07:40 PM
Salah tu Dik...
Ni Kak Yong kawasan.
Lu jangan macam macam sama gua.

  baiklah kak yong. as u said. terpulang lah. terpulanglah mahu jadi hantu mahu jadi buaya.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:11 AM | Show all posts
ciksurie replied at 16-11-2015 09:52 AM
As salam...selamat pagi....tahniah pacak rumah baru  hai eva  aiira  elle :bye ...

holla holli  
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 10:22 AM | Show all posts

dah bekpes ker nizam? selamat berkenalanlama iols tak moyan kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2015 11:51 AM | Show all posts
ciksurie replied at 16-11-2015 10:22 AM
dah bekpes ker nizam?  selamat berkenalanlama iols tak moyan kat sini

breakfast maggie tgh bulan ciksurie. hahaha. iols baru nk blajar meroyan ni  
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 08:34 AM | Show all posts
Edited by Aiira at 17-11-2015 08:35 AM
Eva_yy_Ellin replied at 15-11-2015 01:02 PM
Tak best kan bila forum kena block.
Rasa tak complete je hidup. Wahaha.
Nasib baik opis baru s ...

Tak best kan bila forum kena block.
Rasa tak complete je hidup. Wahaha.
Nasib baik opis baru saya ni tak block forum. FB, youtube dan beberapa blog atau website je yang diblock. Tak kisah sangat sebab FB pun saya dah malas nak buka.

Senang tak Aiira nak berforum guna henset?
Guna plan apa? Berapa gib?

Entahlah. Knight tu tak nak buka topi dia. Takut sangat kita berebutkan dia. Hahaha.

Tak tahu kenapa sekarang tag nama forumer susah betul nak lekat

Huhu...sampai hati dia tak ingat nama kita...

-----

Forum ni tak bagi me copypaste ke ruangan quote.

Dulu me pakai digi yang bayar minggu2... sebabnya me tak pasti guna ke tak internet, hanya on bila perlu.
Lagipun last year me banyak outstation, banyak wifi free rugi je ambil mobile data. Hihihi

Now me baru cuba cuba umobile...
http://www.u.com.my/umi
Me ambil plan UMI20 je, RM20/month, 500MB tapi internet masih boleh guna walaupun dh habis quota cuma slow sikit la speednya.

Knight tu handsome dan pemalu jugak dia tak nak sakit kepala memilih antara kau dan aku... tu yang di pakai sarung full complete


Me ingat nama eva tapi tak ingat ejaan
Lepas ni suruh admin betulkan tag nickname ye eva

Guna fon senang je,
kalau nak guna emoticons - PC edition.
Kadang-kadang malas nak guna, me guna mobile version je.
Tu yang takde emoticon, dan gelak pun hahahaha je
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 08:39 AM | Show all posts
nizamXF replied at 16-11-2015 10:11 AM
baiklah kak yong. as u said. terpulang lah. terpulanglah mahu jadi han ...

Amboiii.... jadi hantu jadi buaya pula dia

Jangan jadi macam que puteh que puteh sudahlah
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 08:42 AM | Show all posts
ciksurie replied at 16-11-2015 09:52 AM
As salam...selamat pagi....tahniah pacak rumah baru  hai eva  aiira  elle :bye ...

Waalaikumussalam wbt.
Selamat pagi riri
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 08:46 AM | Show all posts
nizamXF replied at 16-11-2015 11:51 AM
breakfast maggie tgh bulan ciksurie. hahaha. iols baru nk blajar meroyan ni

oitt...pepagi bekpes magi..ganaz tue

iols pung terasa bahang tgh bulan jugak
ari2x tapau nasi goreng subsidi


belajar2x lah moyan..nanti jadi terer
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 08:47 AM | Show all posts
Aiira replied at 17-11-2015 08:42 AM
Waalaikumussalam wbt.
Selamat pagi riri

selamat pagi jugak untuk aiira

lama gilos tak borak kan..sihat aiira?

Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
ciksurie replied at 17-11-2015 08:47 AM
selamat pagi jugak untuk aiira  

lama gilos tak borak kan..sihat aiira?

Selamat pagi riri.
Yeah... memang lama... hampir setahun juga kan kita tak borak dkt porem? Hihi

Sihat alhamdulillah.
Riri?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 09:06 AM | Show all posts
Aiira replied at 17-11-2015 08:49 AM
Selamat pagi riri.
Yeah... memang lama... hampir setahun juga kan kita tak borak dkt porem? Hihi
...

sihat alhamdulillah

recently iols eksiden aiira..huhuhu
eksiden dgn motor..alhamdulillah
takder apa2x..cuma kereta teruk sikit
3 minggu kereta duk bengkel
baru smlm dpt blk..
3 minggu tue patah kakilah sikit
ada taim rembat keter ayah
ada taim g dgn cab kat opis
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
ciksurie replied at 17-11-2015 09:06 AM
sihat alhamdulillah

recently iols eksiden aiira..huhuhu

Ya Allah. Innalillahiwainnailaihirojiun.

Alhamdulillah... syukur riri takde apa-apa dan selamat.

Terkejut kejap bila baca.

Motor tu okay tak riri?

Accident dkt junction ke macam mana?

Motor ni kadang-kadang pakai keluar je kita yang drive ni tak nampak dari mana mereka datang. `><
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 09:29 AM | Show all posts
Aiira replied at 17-11-2015 09:18 AM
Ya Allah. Innalillahiwainnailaihirojiun.

Alhamdulillah... syukur riri takde apa-apa dan selamat ...

motor tue eksos jer yg bengkok...huhuhu
tapi penumpang tue cedera..masuk spital jugaklah

ada dua lane..iols duk lane laju
dia duk lane kiri iols...
pastu sesuka ati dia belok kanan nak masuk lorong
mmg kena bumper..lampu belah kiri..
iols sikit pung tak cedera..terkejut jer lah..huhuhu


PATI bangla..si drive dah lari ke mana2x..tinggal yg cedera jah atas jalan
dgn motor dia tinggal situ..dua tiga hari jugaklah
baru polis angkut rasernya
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2015 12:35 PM | Show all posts
Aiira replied at 11-11-2015 01:01 PM
Rajinnya anak dara seorang ini masak bihun.Nampak sedap because it served with a lettuce and some  ...
Ada lagi tak?
Me lapar bihun tu.
sorry dah habis...

ada lauk sardin je..hehe...




kita dah boring makan bihun goreng selepas dua hari berturut2, breakfast,lunch and dinner makan bihun jeee.....hari tu I masak satu paket bihun so jenuh nak habiskan..hoho......sekarang suka masak sardin pula...


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080775s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list