CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 13101|Reply: 79

Imej Yana Samsuddin dalam Galaksi semakin hauk?

[Copy link]
Post time 7-11-2015 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Dah 2 minggu berturut2 aku tengok galaksi kat tv9
Aku terkejut tengok dress up yana

Very the makcik2
Dengan selendang lip lap2...senget benget ( bukan dia jual tudung brand ayana ke)

Dalam gambar ni maybe korang xleh nampak sangat
Sbb gambar ni pun aku cilok dr insta dia

2 minggu lepas, dia pakai skirt bunga kembang
Pastu baju blouse yg menampakkan dia boncet
Plus tudung warna x menarik n selekeh

Semalan pulak dia pakai kain kaler cokelat berkilat
Baju lip lap2..kat area tangan nampak besar gila weh lengan dia
Ngan shawl senget2..adoihaiii

Rimas tengok
Even kiah propa pun pakai lagi kemas dr sheolss!

Rasanya tak sesuai je imej dia ala2 makcik2 nk g kenduri utk mengacara galaksi

Napa dia x pakai jeans dengan blouse labuh je ke..plus skang byk instant shawl yg warna2 pastel n nampak santai.

Aku raaa dia mcm jadi mangsa fesyen sgt..maybe sbb baru pakai tudung.
Boleh je nak sopan, tapi biarlah casual n sesuai dgn konsep galaksi tu.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-11-2015 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakaian tu ditaja agaknya
Mmg nampak acik2 sgt
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 10:19 AM | Show all posts
pesen acik2 gi parti tupperware sangat
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa freehair pon pesyen dia hauk jugak..apa nk diheran..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 10:24 AM | Show all posts
Ehh ingatkan aku sorg jah perasan...dia pun dh kembang sikit..

masuk maya terus suma kt tepi2 tu tenggelam ....
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 10:30 AM | Show all posts
in shaa Allah trending terbaru akan datang
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 10:36 AM | Show all posts
Malas la tgk GALAKSI kat TV9 sejak bertukar waktu tayangannya ke jam 9.30 malam..
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 10:38 AM | Show all posts
part fesyen tu 1 hal, tp paling sakit mata & tinge iols ngn cara die mngacara tu. rasenye sejak2 die da bertudung ni lg hauk n bingit sgt style hosting die. mcm xde point, pastu kdg2 mcm x wat research psl artis jemputan. pelik aku, die sndri dok dlm industri tp ape yg blaku kt artis lain, semua x amek tau. then slalu rase mcm die ni kureng je chemistry ngn co-host. ape org wat lawak die x reti nk sambut. tp ckp sket manjang je nk gelak2, gedik lak nengoknye.

tah npe makin ade je yg x kena bile yana ni jd host lately. everytime kuar part host bercakap2, aku mst mute kan je volume tu. sakit tinge
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-11-2015 10:45 AM | Show all posts
pic no.1 tu macam ok lagi kot
yg no.2 tu....
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha..btul la tu hauk gile..sempat aku bebel2 kat mak aku apasal la yana ni fesyen cam acik2 sangat..tudung senget benget nya..kaler tak menarik langsung..masa maya datang memang tenggelam habis yana..terbenam ke laut cina selatan..aku suka yana mengacara dengan ajak lagi..2 orang tu dah la tak bes..menyemakkkk je..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-11-2015 10:53 AM | Show all posts
Dr ig maya karin

Sila zoom area tudung n lengan sheolss

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupon korg slalu kutuk baju lopa, tapi baju lopa slalu cantik2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 10:58 AM | Show all posts
Memang hauk giler baju2 dia pakai jd hosting galaxi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-11-2015 10:59 AM | Show all posts
Edited by Duta lover at 7-11-2015 01:08 PM
missDollie replied at 7-11-2015 10:49 AM
Haha..btul la tu hauk gile..sempat aku bebel2 kat mak aku apasal la yana ni fesyen cam acik2 sangat. ...

Nangis tengok warna tudung sheolss yg maroon tu kan?
Huhu qu puteh pun lg outstanding


Aku x harapkan dia bergaya mcm neelofa ke jojie aminuddin sampai nampak segala tangan
Pakai sluar ketat bagai

Aku nak dia still cover up
Tapi xyahlah pakai mcm makcik2

Pengacara kat tv al hijrah yg tudung sampai ke perut tu pun nampak lagi bergaya



Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun!!

Macam mengacara apa kata wanita pulak..
Dari dulu lagi meols pelik kenapa Intan ni jd pengacara galaksi. Mcm tak kena jah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia tgh tercarik2 lagi fashion yg sesuai dengan imej bertudung, barangkali?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-11-2015 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 sangat ayoyo duduk sebelah maya tenggelam terus
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudung merah tu sheols dh mcm makcik2 umno pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 11:58 AM | Show all posts
baju dia macam nak pergi kenduri...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2015 12:01 PM | Show all posts
kesian ko yana. "tua" sebelum usia.
aku yg bkn retis ni pun xtergamak nk pakai tudung senget mcm ko ni kat public.
ini ko masuk tv satu malaysia tgk kot. (wlpn aku xtgk)
dah la combination color hancus. berkilat dr top to toe jadi double hancusss..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 03:49 AM GMT+8 , Processed in 0.105850 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list