CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Acong

[Tempatan] Harga rokok minima RM17 sekotak

[Copy link]
Post time 4-11-2015 06:16 PM | Show all posts
susukambingbest replied at 4-11-2015 06:09 PM
org mcm ni la yg mjoritinya bkal mnyumbng gelaja pau kwn, curi, rompak, cerai.. pnybb utama adlh g ...

penagih dadah yg mencurik pecah rumah samun ragut tu semua , penyebab utama gomen gak kan.



Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
HOHA replied at 4-11-2015 06:16 PM
penagih dadah yg mencurik pecah rumah samun ragut tu semua , penyebab utama gomen gak kan.

:lo ...

bab lain no komen.. kmen td khas utk knaikn hrga rkok jah, speshal hehee
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 08:04 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2015 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Rokok lenteng j
P tanam pokok teh n pokok cengkih
Modal kertas gulung
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 09:09 AM | Show all posts
Tapi xada pulak menteri nak cakap "kalau rasa rokok mahal jangan beli rokok ada cukai..beli rokok seludup"..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 09:11 AM | Show all posts

Jangan lupa 'budget' utk time berak


Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah kalau naik sampai 50 sekotak pon jantan sangap rokok tetap jugak isap sebungkus sehari.duit gaji habis ke rokok.anak2 rumah keta apedehal bini akan settlekan.
Rokok haram pon banyak..ape nk kesah
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 09:47 AM | Show all posts
manusia ni kalau tak related dgn dia atau orang lain kena bukan main suka
kadang2 aku malas nak kesian kat mereka ni kalau harga minyak naik
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 09:56 AM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 5-11-2015 01:13 AM
Alah kalau naik sampai 50 sekotak pon jantan sangap rokok tetap jugak isap sebungkus sehari.duit gaj ...

Apaboleh buat mokcik, xde rokok ibarat xde oksigen gitu... life support gamaknya. Biarlah anak minum susu pekat manis, bini makan nasik lauk ikan masin asalkan tetap berasap. Lagi satu, rokok mahal sanggup beli tapi tol naik terus merempan
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 02:23 AM | Show all posts
Edited by torsotiger at 5-11-2015 06:29 PM

maybe masa terbaik utk berenti merokok tp rokok indon murah so tak jadi berenti hahaha.....mahal giler rege rokok skrang
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 09:16 AM | Show all posts
gomen ada buat klinik berhenti merokok la.. free aje..
dari korang bising2 pasal harga rokok naik.. baik korang pegi joint program berhenti merokok tu..
ni lepas isap rokok pun.. nasi tetap kena makan..
lain la boleh gantikan makanan asas kehidupan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2015 05:40 AM | Show all posts
hisap vape laa....... bodo kaa?  
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2015 06:24 AM | Show all posts
agak agak orang yang meratap tak cukup duit
nak makan, adakah sesapa antara mereka merokok akan
berhenti merokok... ke buat bodo aje terus merokok..
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2015 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Vape punya hal kot yg menyebabkan harga rokok naik...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2015 08:35 AM | Show all posts
masa_lalu replied at 5-11-2015 09:47 AM
manusia ni kalau tak related dgn dia atau orang lain kena bukan main suka
kadang2 aku malas nak kes ...

banyak la takdak kaitan. siapa non-smoker yang tak pernah kena second hand smoking?

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2015 08:42 AM | Show all posts
cmf_kunyit replied at 8-11-2015 07:57 AM
Vape punya hal kot yg menyebabkan harga rokok naik...

chain reaction ni nyit.....



pekaba nyit....
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2015 09:41 PM | Show all posts
cmf_kunyit replied at 8-11-2015 07:57 AM
Vape punya hal kot yg menyebabkan harga rokok naik...

pepatah dulu
marahkan nyamok, kelambu dibakar.

pepatah hari nih
marahkan vape, harga rokok dilambung

terbakar kampung nampak asap
terbakar hati takdpt kutip cukai sape yg tau
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2015 09:30 AM | Show all posts
lebaigoogle replied at 8-11-2015 08:35 AM
banyak la takdak kaitan. siapa non-smoker yang tak pernah kena second hand smoking?

kau jangan pakai kereta jangan naik bas dan segala kenderaan yg pakai minyak
dia punya asap 1000 kali lagi banyak, keluar rumah sila pakai space suit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2015 12:03 AM | Show all posts
dah berapa hari korang tak beli rokok?  
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-11-2015 02:58 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 12:32 AM GMT+8 , Processed in 0.078804 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list