CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 10673|Reply: 120

[Tempatan] Harga rokok minima RM17 sekotak

[Copy link]
Post time 3-11-2015 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Harga rokok naik lagi...! Ada cukai, maka halal
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Naik seribu pon dodol xkesah. Baru bes tgok sekor2 perokok mengemis bawah jembatan smbil isap curut seludup
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2015 09:57 PM | Show all posts
Terima kasih atas sumbangan pd kerajaan...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 09:58 PM | Show all posts
moga bapak aku benti merokok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2015 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ops... Minima RM15.50
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila start ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mampoihhlaa kena berhenti dsa
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:01 PM | Show all posts
huishhh tak kelakar! aku tak hisap rokok tapi adik aku selalu pau aku duit nak beli rokok
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:02 PM | Show all posts
Tak sangka begitu mahal rokok sekarang. Zaman aku budak2 dulu under 10 je.

Korang hisap rokok kretek Gudang Garam tu je la. Nak murah sila cari seludup punya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:07 PM | Show all posts
bangkem dah x isap rokok....

time lepak2 je isap, tu pon pow rokok member

tapi pakai duit sendiri, dah bertahun dah tak beli
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:09 PM | Show all posts
CASH lah untuk penghisap rokok
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah takde sebatang 20sen ye. Takde makna nya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:15 PM | Show all posts
Bapak kau hijau..RM18 sekotak

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:16 PM | Show all posts
kemaruk replied at 3-11-2015 10:07 PM
bangkem dah x isap rokok....

time lepak2 je isap, tu pon pow rokok member

kalau gitu hari2 kena lepak sebab nak pow rokok kawan....

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:18 PM | Show all posts
naik la sampai 50 hinggit pun rakyat aman2 je beli...brim kan hadooooo
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Don't care sebab tak smoking
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam cipan
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:22 PM | Show all posts
mak_wa95 replied at 3-11-2015 10:16 PM
kalau gitu hari2 kena lepak sebab nak pow rokok kawan....

xla, bangkem tak sangap merokok dah

dulu memang ketagih, dekat sekotak sehari

tapi zaman study kat U dulu zaman susah, nak beli rokok memang payah

nekad utk berenti waktu final sem

alhamdulillah, sekarang merokok just for fun je, bukan sebab sangap
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:28 PM | Show all posts
kemaruk replied at 3-11-2015 10:22 PM
xla, bangkem tak sangap merokok dah

dulu memang ketagih, dekat sekotak sehari

merokok la demi pembangunan negara..
cukai tinggi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 10:29 PM | Show all posts
nampaknya kerajaan memang ikhlas untuk membuat para perokok beralih kepada vape
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 10:10 AM GMT+8 , Processed in 0.099678 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list