CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 3118|Reply: 5

Nak Lipat Baju Tapi Tiada Mood?

[Copy link]
Post time 3-11-2015 07:15 PM | Show all posts |Read mode








Baik wanita mahupun lelaki memang bukan mudah mahu menyelesaikan masalah baju yang bertimbun ini. Nak kata tiada masa rasanya semua diberikan masa yang sama 24 jam. Jangan terkejut kerana ada yang mengupah orang lain untuk semata-mata melipat kain baju yang berlonggok.


1. Jangan bertangguh
Ketahuilah acara melipat baju adalah acara yang rutin. Jadi tanamkan dalam diri lipat baju adalah satu senaman yang baik.


2. Asingkan fabrik
Asingkan pakaian daripada jenis fabrik. Dengan pengasingan ini, ia menjadikan pakaian anda lebih mudah dan teratur.


3.Lipat sambil tengok TV
Jadikan diri anda multitasking dengan melipat baju sambil anda sedang menonton televisyen.


4. Baju Yang Tidak Dilipat di atas sofa
Lambakkan baju anda di atas sofa, dengan cara ini ia akan menyakitkan mata dan secara automatis anda akan cepat habiskan acara melipat baju. -CARI Infonet.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Guna je clothes folder. Beli kat lelong. Senang and best nak lipat. Semua sama saiz
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 10:24 AM | Show all posts
upah org jer..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2015 05:02 PM | Show all posts
buang je bajuyang tak berlipat
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2015 01:33 PM | Show all posts
wow kemasnya baju yang dilipat dalam gambar di atas...huhu...
kita tak lipat, semua baju kita hang je masa sidai so dah kering just ambil dan letak dalam almari...jimat masa dan baju pun tak berkedut sangat...yang small small items tu lipat la ..heee...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 02:16 PM | Show all posts
tq for info
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 07:29 PM GMT+8 , Processed in 0.069290 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list