CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2347|Reply: 7

Buat Sendiri, Pewangi Peresap Buluh

[Copy link]
Post time 3-11-2015 04:07 PM | Show all posts |Read mode
Oleh Adib Za





Bilik anda sering berbau hapak, tak segar dan hancing? Biasalah bila anak-anak masih kecil. Kadang kala tidak sempat mengemas kediaman.


Namun, dengan adanya aroma yang wangi dan segar, ia membantu menyuntik mood anda sekeluarga.


Kali ini, CARI Infonet berkongsi cara untuk membuat pewangi bagi bilik atau ruang tamu anda.


Bahan yang perlu ada ialah botol kaca, batang buluh, minyak almond atau minyak bunga matahari. Dan paling penting minyak essential pelbagai aroma seperti tangerine, serai, pudina dan sebagainya.


Untuk lebih jelas, lihat tutorial dalam video di atas. Selamat mencuba! - CARI Infonet



(Sumber foto: francoisetmoi)
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 04:26 PM | Show all posts
tengok gaya modal.. mcam lg senang beli kat kedai rm5 kat giant tu... ekekekeke..tp skrg da naik rm6...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 02:17 PM | Show all posts
tq for info
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 12:40 AM | Show all posts
I loikeeee
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tk kena bau dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Masyallah
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2017 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bau akan jadi mcm bau ketiak bangla..haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2017 02:14 AM | Show all posts

Oooo...

[AceHand SPECTaceLAR]

Kalau letak atas motosikal bleh tak ni...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 10:38 PM GMT+8 , Processed in 0.092447 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list