CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3259|Reply: 4

Memperingati Kematian Tunangnya Dengan Penuh Simbolik

[Copy link]
Post time 30-10-2015 06:05 PM | Show all posts |Read mode
Oleh Adib Za

Memang sangat menyentuh jiwa dan menyedihkan kisah wanita ini. Saat bahagia hari perkahwinan yang ditunggu-tunggu tidak kunjung tiba.


Ini kerana tunangnya telah terkorban dalam satu kemalangan kereta setahun yang lalu. Laurens Reynold bagaimanapun, tetap 'menyambut' hari perkahwinannya dengan cara paling simbolik.







Memperingati setahun kematian tunangnya, Tristin Woods, wanita ini cuba berkongsi kisah sedihnya dengan semua orang melalui satu rangkaian gambar-gambar tersendiri.


Ia ibarat membiarkan pengalamannya memberi semangat kepada wanita lain agar bangun dari terus bersedih.


Apa yang dilakukan Laurens ialah, bergambar memorial dengan memakai gaun perkahwinannya.


Laurens berkata, "hari ini merupakan hari perkahwinanku. Pada tanggal 11 Oktober, saya bukan sahaja kehilangan Tristin, saya juga kehilangan kehidupan yang akan kami jalani bersama, kehilangan anak-anak yang belum dimiliki, kehilangan cucu-cucu yang tak akan pernah boleh kulihat, saya kehilangan separuh dari diri ini."





Kini, dia menyambut hari peringatan kematian tunangnya dengan hati yang damai dan tiada lagi luka serta kesedihan. Laurens sudah bangun dari kesedihan. - CARI Infonet



Sumber: Vemale
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2015 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah..sedihnya....
Btw tengok kapel ni bua me terfikir.... org malaysia harap Jgn pandang seronglah bila negro kapel ngan pompuan chubby malaysia..ingat semua negro ni sj nak aniaya pompuan gemuk kat malaysia..  tapi sebenarnya dorg memang taste dengan pompuan chubby pon..
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2015 12:33 PM | Show all posts
life must go on...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2015 01:55 PM | Show all posts
Bagus le dah move on tak perlu le terlalu lama mengenang kenangan silam
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2015 08:52 AM | Show all posts
Ini macam pun ada
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.076381 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list